Oplev teater ved solnedgang idag
Ikke en vildfaren turist, men perfomancekunstner ved Hammer Fyr...kan opleves i aften. Foto: Jens-Erik Larsen

19. AUG 2017 • 17:59 • AF ELISABETH KROGH

Oplev teater ved solnedgang idag

En cello, der spiller morsesignaler, en dødelig, men smuk, kamp mellem en dukke og en mand, amatør-radiooperatører, en software-kunstner og en graciøs mimer i cottoncoat er nogle af elementerne i en event, der i dag kan opleves ved Hammer Fyr.

Værket med titlen On/Off blev vist i dag klokken 11 og klokken 15 og kan opleves endnu en gang i aften klokken 21.00 i tidsrummet, hvor solnedgangen føjer endnu et element til oplevelsen.

Radio-operatørerne er i dag samlet ved både Hammer Fyr og det gamle granitfyr ved Dueodde, hvor de i løbet af weekenden holder International Fyrdag og forsøger at komme i kontakt med radioamatører andre steder i verden.

Fyrdagen og magien ved Hammer Fyr har inspireret koreograf og mimer Helle Fuglsang til samtidig at afvikle et helt unikt event, hvor dansere, musikere og komponister lader sig inspirere af omgivelserne og radioamatørernes tråde ud i verden til dels musik, der løbende kan høres på stedet, dels de tre performancer i løbet af lørdagen.

Helle Fuglsang har en mangeårig fascination af radioamatørernes særlige verden – hendes far er radioamatør. Som en del af eventet opfører et kor et værk baseret på de Q-koder, radioamatørerne bruger.

Det hele kan som sagt opleves en sidste gang klokken 21.00 i aften ved Hammer Fyr.

”ON/OFF” er støttet af Statens Kunstfond

SENESTE NYHEDER

25. MAJ 2018 • 16:10 FOR ABONNENTER
Det nye Nexø Mole er rykket et skridt nærmere
25. MAJ 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald
25. MAJ 2018 • 12:34 FOR ABONNENTER
Fredagens leder: Tak for turen, Lasse

MEST LÆSTE BORNHOLM

25. MAJ 2018 • 08:50
Tyv stjal 380 kvadratmeter loft

Mest læste