Stor succes i Ekkodalen: Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus
Foto: Berit Hvassum

12. AUG 2017 • 12:21 • AF ANETTE VESTERGAARD

Stor succes i Ekkodalen: Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus

Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus, siger Christian Froberg Dahl, restauratør i Ekkodalshuset siden 2013.

Han bespiser hvert år tusindvis af frokostgæster, og efter tallene at dømme er de besøgende vitterligt meget glade for stedets kæmpetarteletter.

– Vi har solgt 28.000 på to år, og tallet er stigende, siger Christian Froberg Dahl, der driver spisestedet på kanten af Ekkodalen sammen med sin hustru, Joan.

Det var hende, der fandt på idéen med kæmpetarteletter med fyld af kylling og asparges, men selve opgaven med at udvikle og bage den økologiske tarteletbund blev betroet bager Dam fra Aakirkeby.

– Jeg fandt en gammel form med plads til otte tarteletter på vores lager. Men det viste sig ret hurtigt, at en form ikke var nok, så jeg måtte ud at finde nogle flere, fortæller Jesper Dam, der i øvrigt holder kortene tæt ind til kroppen, hvad angår formenes ophav.

– Det er en hemmelighed. Men jeg kan fortælle, at tartelletbundene er fremstillet af 100 procent økologisk butterdej rullet i 144 lag, siger Jesper Dam.

Læs mere i Bornholms Tidende fredag.


SENESTE NYHEDER

21. NOV 2017 • 06:43 FOR ABONNENTER
Rekordstort opbud til mindehøjtidelighed
21. NOV 2017 • 06:15
Afstemning: Hvem vinder valget?

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. NOV 2017 • 06:15
Afstemning: Hvem vinder valget?
20. NOV 2017 • 12:46 FOR ABONNENTER

Mandagens leder: Kunsten at kunne tælle til 12

Mest læste