Stor succes i Ekkodalen: Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus
Foto: Berit Hvassum

12. AUG 2017 • 12:21 • AF ANETTE VESTERGAARD

Stor succes i Ekkodalen: Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus

Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus, siger Christian Froberg Dahl, restauratør i Ekkodalshuset siden 2013.

Han bespiser hvert år tusindvis af frokostgæster, og efter tallene at dømme er de besøgende vitterligt meget glade for stedets kæmpetarteletter.

– Vi har solgt 28.000 på to år, og tallet er stigende, siger Christian Froberg Dahl, der driver spisestedet på kanten af Ekkodalen sammen med sin hustru, Joan.

Det var hende, der fandt på idéen med kæmpetarteletter med fyld af kylling og asparges, men selve opgaven med at udvikle og bage den økologiske tarteletbund blev betroet bager Dam fra Aakirkeby.

– Jeg fandt en gammel form med plads til otte tarteletter på vores lager. Men det viste sig ret hurtigt, at en form ikke var nok, så jeg måtte ud at finde nogle flere, fortæller Jesper Dam, der i øvrigt holder kortene tæt ind til kroppen, hvad angår formenes ophav.

– Det er en hemmelighed. Men jeg kan fortælle, at tartelletbundene er fremstillet af 100 procent økologisk butterdej rullet i 144 lag, siger Jesper Dam.

Læs mere i Bornholms Tidende fredag.


SENESTE NYHEDER

16. JUL 2018 • 19:11 FOR ABONNENTER
Rasmus Nøhr: Vi er bagud i musikbranchen og må tænke nyt
16. JUL 2018 • 16:58 FOR ABONNENTER
Bornholmerbus missede færgen efter kø på broen
16. JUL 2018 • 14:35 FOR ABONNENTER
Hele historien: Pia og Christian sagde ja til hinanden
16. JUL 2018 • 13:58
Udrykning til naturbrand
16. JUL 2018 • 13:50 FOR ABONNENTER
Mandagens leder: Kold krig eller varm luft?

MEST LÆSTE BORNHOLM

16. JUL 2018 • 13:58
Udrykning til naturbrand
16. JUL 2018 • 05:51
Det larmer stadig i Spektakel-bar

Mest læste