Stor succes i Ekkodalen: Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus
Foto: Berit Hvassum

12. AUG 2017 • 12:21 • AF ANETTE VESTERGAARD

Stor succes i Ekkodalen: Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus

Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus, siger Christian Froberg Dahl, restauratør i Ekkodalshuset siden 2013.

Han bespiser hvert år tusindvis af frokostgæster, og efter tallene at dømme er de besøgende vitterligt meget glade for stedets kæmpetarteletter.

– Vi har solgt 28.000 på to år, og tallet er stigende, siger Christian Froberg Dahl, der driver spisestedet på kanten af Ekkodalen sammen med sin hustru, Joan.

Det var hende, der fandt på idéen med kæmpetarteletter med fyld af kylling og asparges, men selve opgaven med at udvikle og bage den økologiske tarteletbund blev betroet bager Dam fra Aakirkeby.

– Jeg fandt en gammel form med plads til otte tarteletter på vores lager. Men det viste sig ret hurtigt, at en form ikke var nok, så jeg måtte ud at finde nogle flere, fortæller Jesper Dam, der i øvrigt holder kortene tæt ind til kroppen, hvad angår formenes ophav.

– Det er en hemmelighed. Men jeg kan fortælle, at tartelletbundene er fremstillet af 100 procent økologisk butterdej rullet i 144 lag, siger Jesper Dam.

Læs mere i Bornholms Tidende fredag.


SENESTE NYHEDER

22. SEP 2017 • 19:02 KUN FOR ABONNENTER
Reportage: Udenfor Sæsonen er udsolgt - kom med til premieren her
22. SEP 2017 • 17:03 KUN FOR ABONNENTER
Reportage: Kom med til flygtninges og bornholmeres kulturmøde
22. SEP 2017 • 16:02 KUN FOR ABONNENTER
Trine har reden parat: Nu har Nyker også en stork
22. SEP 2017 • 15:03 KUN FOR ABONNENTER
Dagens navn: Poul på 68 styrer træningen før Almindingsløbet
22. SEP 2017 • 12:57 KUN FOR ABONNENTER
Fredagens leder: En lokalavis skal være...lokal

MEST LÆSTE BORNHOLM


Mest læste