Stor succes i Ekkodalen: Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus
Foto: Berit Hvassum

12. AUG 2017 • 12:21 • AF ANETTE VESTERGAARD

Stor succes i Ekkodalen: Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus

Vores tarteletter er lige så kendte som Hammershus, siger Christian Froberg Dahl, restauratør i Ekkodalshuset siden 2013.

Han bespiser hvert år tusindvis af frokostgæster, og efter tallene at dømme er de besøgende vitterligt meget glade for stedets kæmpetarteletter.

– Vi har solgt 28.000 på to år, og tallet er stigende, siger Christian Froberg Dahl, der driver spisestedet på kanten af Ekkodalen sammen med sin hustru, Joan.

Det var hende, der fandt på idéen med kæmpetarteletter med fyld af kylling og asparges, men selve opgaven med at udvikle og bage den økologiske tarteletbund blev betroet bager Dam fra Aakirkeby.

– Jeg fandt en gammel form med plads til otte tarteletter på vores lager. Men det viste sig ret hurtigt, at en form ikke var nok, så jeg måtte ud at finde nogle flere, fortæller Jesper Dam, der i øvrigt holder kortene tæt ind til kroppen, hvad angår formenes ophav.

– Det er en hemmelighed. Men jeg kan fortælle, at tartelletbundene er fremstillet af 100 procent økologisk butterdej rullet i 144 lag, siger Jesper Dam.

Læs mere i Bornholms Tidende fredag.



13. AUG 2017 • 13:06

Store Oprydningdag

Efter Store Legedag fredag og lørdag, blev det søndag store oprydningsdag i

13. AUG 2017 • 09:55

1.100 cyklister på vej øen rundt

Så er starten gået på årets Bornholms Rundt på cykel.

12. AUG 2017 • 16:34

Legedag på niveau med sidste år

Det overskyede vejr og et par regnbyger kunne ikke holde gæsterne væk fra S

12. AUG 2017 • 11:23

Vinden driller kajakroere

Bornholm Rundt i havkajak fik en strålende start med to gode dage med ...

12. AUG 2017 • 08:08

Flere end 1.000 cykler Bornholm Rundt

Tilmeldingen til søndagens Bornholm Rundt på cykel har rundet de magis...

Mest læste