Redningsaktion på Balka: 18-årig kvinde var bevidstløs
Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

11. AUG 2017 • 14:16 • AF MADS WESTERMANN

Redningsaktion på Balka: 18-årig kvinde var bevidstløs

Livredderne på Balka Strand måtte torsdag yde livreddende førstehjælp til en 18-årig dansk kvinde, som var komme i vanskeligheder i vandet, 700 meter nord for livreddertårnet på Balka Strand.

Det var en forbisejlende båd og en svømmer, som opdagede den nødstedte kvinde. Hun havde slugt en del vand og havde flere gange været under vandet.

Kvinden var bevidstløs, men trak vejret, da hun blev reddet op i båden, der straks sejlede hende til livreddertårnet, hvor livredderne ydede førstehjælp.

Da en tilkaldt ambulance ankom, var kvinden kommet til bevidsthed og blev vurderet udenfor livsfare. Alligevel besluttede ambulancelægen, at hun skulle køres til Bornholms Hospital i Rønne til nærmere undersøgelse.

Ifølge livredderne var der ikke nogen vanskelige vandforhold i det område, hvor kvinden kom i vanskeligheder, og de vurderer, at ulykken skyldes kvindens manglende svømmefærdigheder.

De mener yderligere, at kvinden var utrolig heldig, at hun blev opdaget af den forbipasserende båd, fordi hun var gået i vandet udenfor det område, som livredderne overvåger.


SENESTE NYHEDER

22. OKT 2017 • 14:04 KUN FOR ABONNENTER
Weekendens leder: En skål for Bornholm!
22. OKT 2017 • 11:47 KUN FOR ABONNENTER
Enighed: Store Torv fungerer ikke optimalt
22. OKT 2017 • 08:22
Enlig spritbilit i Nexø

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. OKT 2017 • 19:10
Martin vil lave gin i Tejn

Mest læste