Kuhn: Jeg får nyt trænerjob i år

3. AUG 2017 • 15:11SPORT • AF JAKOB MARSCHNER

Kuhn: Jeg får nyt trænerjob i år

Den bornholmske fodboldtræner Allan Kuhn blev i januar fyret i den svenske mesterklub Malmö FF. Men når vi skriver januar igen, vil bornholmeren have fået et nyt job, slår han fast.

– Det bliver inden årets udgang. Det er jeg sikker på, siger Allan Kuhn.

Bornholmeren fortæller, at han godt kunne have haft et nyt trænerjob allerede. Det har han bare ikke ønsket før nu.

– Jeg har fået henvendelser. Det var i foråret. Da var jeg ikke klar. Nu har jeg en hel anden energi, en enorm lyst til at tage fat og kan dårligt vente på at komme i et trænerjob på ny. Man kan godt få abstinenser af at være for længe væk fra det, man allerhelst vil lave og være involveret i, siger Allan Kuhn.

Kuhn bliver stadig lønnet af Malmö FF. Så han kalder sig en priviligeret arbejdsløs og er også kommet til at se positive sider ved fyringen fra Malmö-klubben, som han førte til det svenske mesterskab og derfor først var bitter over at måtte forlade.

– Der var også det plus ved situationen, at jeg har fået en god, lang tænkepause foræret og har kunnet bruge meget mere tid med min kone Pernille, børnene og familien. Jeg var jo ikke vant til for eksempel at have fri i weekenden. Det har været godt at prøve, så jeg er en af de priviligerede arbejdsløse, siger Allan Kuhn, der for ti år siden blev kåret som den bedste bornholmske fodboldspiller i 100 år.

Læs hele historien i Bornholms Tidende torsdag.


20. JUL 2018 • 17:17 FOR ABONNENTER

Bornholmske brandfolk på vej til svensk kæmpebrand

20. JUL 2018 • 16:04 FOR ABONNENTER

Østre Pilegård fremtidssikrer med stor udvidelse

Mest læste