Riis med klokkeklart budskab til Magnus Cort: Skift ikke til Astana
Foto: Scanpix

24. JUL 2017 • 16:50SPORT • AF TOMMY KAAS

Riis med klokkeklart budskab til Magnus Cort: Skift ikke til Astana

Den bornholmske cykelrytter Magnus Cort har været rygtet til det kasakhiske cykelhold Astana, men sådan et skifte får ikke en anbefaling med på vejen fra den tidligere toprytter og nuværende holdejer Bjarne Riis.

Bjarne Riis har oplevet dette års Tour de France fra distancen som ekspert hos TV 2, og han er langt fra imponeret over Jakob Fulgsangs Astana-hold.

Det siger han til TV 2 Sporten.

– Jeg sidder og bliver helt deprimeret, siger Bjarne Riis om en episode, hvor danskeren Michael Valgren på en etape gav udtryk for, at han ikke kendte sin rolle på holdet.

– Der skal være helt klare linjer. Når samtlige ryttere stiger ud af bussen, så skal de vide, hvad deres opgave er, siger Bjarne Riis, som har et helt klart budskab til Magnus Cort.

– Hvis jeg var Magnus, så ville jeg vælge fra. Så ville jeg vælge noget andet. Jeg synes, han kører på et fremragende hold. Et hold, som er rigtigt godt for de unge danskere. Astana? Nej, ikke hvis vi taler unge danskere. Det tror jeg ikke på, siger Bjarne Riis til TV 2.

24-årige Magnus Cort kører i dag for Orica-Scott og har kontraktudløb den 31. december efter tre sæsoner på det australske mandskab.

Bornholms Tidende har været i kontakt med Magnus Cort, som fortæller, at der endnu går noget tid, inden han kan melde noget ud om sin fremtid.

20. JUL 2018 • 17:17 FOR ABONNENTER

Bornholmske brandfolk på vej til svensk kæmpebrand

20. JUL 2018 • 16:04 FOR ABONNENTER

Østre Pilegård fremtidssikrer med stor udvidelse

Mest læste