Danmarks eneste fondue-restaurant er åbnet på Bornholm
Foto: Jens-Erik Larsen

22. JUL 2017 • 08:22 • AF NIELS EBDRUP

Danmarks eneste fondue-restaurant er åbnet på Bornholm

På Bornholm og i resten af Danmark har det indtil for få dage siden været umuligt at opstøve en restaurant, der serverer fondue - kød, som gæsterne koger i olie ved deres borde.

Men med inspiration hentet i den franske hovedstad Paris, har Hotel Hos Engholm i Sandvig nu åbnet et etablissement, der tilbyder netop det.

Bag restauranten står hotellets ejere, familien Engholm fra København, der for fire år siden overtog bygningerne i Sandvig. Familiens yngste søn, Marcus Engholm, fortæller, at de er en meget fondue-glad familie, men at de ikke gider at lave det derhjemme.

– Derhjemme går blusset hele tiden ud, og der kommer til at lugte af olie. Det undgår man på en restaurant. Det fandt mine forældre ud af, da de var i Paris og på en fonduerestaurant, hvor de havde el-drevne fonduegryder, der fungerede rigtig godt. De havde også raclette, og det hele var lækkert og et simpelt koncept. Så vi besluttede, at det skulle vi også lave her, siger Marcus Engholm.

SENESTE NYHEDER

18. OKT 2017 • 17:38 KUN FOR ABONNENTER
Kommunen gør sine tab på Grennessminde op
18. OKT 2017 • 14:00NAVNE
Dødsfald
18. OKT 2017 • 13:55
Planteskole sat til salg
18. OKT 2017 • 13:04 KUN FOR ABONNENTER
Onsdagens leder: Hvor er der langt fra Svaneke til Allinge

MEST LÆSTE BORNHOLM

18. OKT 2017 • 13:55
Planteskole sat til salg

Mest læste