Danmarks eneste fondue-restaurant er åbnet på Bornholm
Foto: Jens-Erik Larsen

22. JUL 2017 • 08:22 • AF NIELS EBDRUP

Danmarks eneste fondue-restaurant er åbnet på Bornholm

På Bornholm og i resten af Danmark har det indtil for få dage siden været umuligt at opstøve en restaurant, der serverer fondue - kød, som gæsterne koger i olie ved deres borde.

Men med inspiration hentet i den franske hovedstad Paris, har Hotel Hos Engholm i Sandvig nu åbnet et etablissement, der tilbyder netop det.

Bag restauranten står hotellets ejere, familien Engholm fra København, der for fire år siden overtog bygningerne i Sandvig. Familiens yngste søn, Marcus Engholm, fortæller, at de er en meget fondue-glad familie, men at de ikke gider at lave det derhjemme.

– Derhjemme går blusset hele tiden ud, og der kommer til at lugte af olie. Det undgår man på en restaurant. Det fandt mine forældre ud af, da de var i Paris og på en fonduerestaurant, hvor de havde el-drevne fonduegryder, der fungerede rigtig godt. De havde også raclette, og det hele var lækkert og et simpelt koncept. Så vi besluttede, at det skulle vi også lave her, siger Marcus Engholm.


13. AUG 2017 • 13:06

Store Oprydningdag

Efter Store Legedag fredag og lørdag, blev det søndag store oprydningsdag i

13. AUG 2017 • 09:55

1.100 cyklister på vej øen rundt

Så er starten gået på årets Bornholms Rundt på cykel.

12. AUG 2017 • 16:34

Legedag på niveau med sidste år

Det overskyede vejr og et par regnbyger kunne ikke holde gæsterne væk fra S

12. AUG 2017 • 11:23

Vinden driller kajakroere

Bornholm Rundt i havkajak fik en strålende start med to gode dage med ...

12. AUG 2017 • 08:08

Flere end 1.000 cykler Bornholm Rundt

Tilmeldingen til søndagens Bornholm Rundt på cykel har rundet de magis...

Mest læste