Tri over Gudhjem efter rekordår: Vi vil være endnu større
Foto: Allan Rieck

19. JUL 2017 • 06:22SPORT • AF JESPER GYNTHER

Tri over Gudhjem efter rekordår: Vi vil være endnu større

Der var massiv interesse for lørdagens store triatlonstævne Tri Over Gudhjem. I alt deltog 126, og det er en procentstigning på 36-37 procent i forhold til sidste år

Det glæder arrangøren Tobias Woxholtt-Jensen.

– I år havde vi flere stærke kernefrivillige inde over, så vi har kunnet udvikle det mere markant end sidste år. Og det er vores hårde arbejde, der gjorde det bedre. Vi har fået højnet niveauet ved at tilbyde noget, som man ikke rigtig har set til ved andre tristævner i hele Danmark, fortæller han til Bornholms Tidende.

Noget af det nye er trackingsystemet ”Trac Trac”, som gjorde det muligt for tilskuerne at følge med i løbernes tider undervejs i løbet. Dog var det kun deltagerne på distancen 1/4 Granit-Bandit, som fik monteret den 60 gram tunge chip på sig, da udstyret er meget dyrt at leje.

Men det var alle pengene værd, mener arrangøren.

– Det højnede virkelig niveauet, at tilskuerne og publikum kunne følge lidt mere med. Og det kan da godt være, at det er noget, vi kan overveje at udvide til alle distancer næste år, selvom det er en dyr affære, siger Tobias Woxholtt-Jensen.

– Vores klar mål er, at vi skal vokse, og hvis det var 36 procent i år, så skal det da være 45 procent næste år, selvom der selvfølgelig er et øvre loft for, hvor mange vi kan være dernede. Vi var lige ved at være maks på kapaciteten i år, så vi skal lige finde ud af, hvordan vi rent logistisk kan få det til at fungere til næste år.

20. JUL 2018 • 17:17 FOR ABONNENTER

Bornholmske brandfolk på vej til svensk kæmpebrand

20. JUL 2018 • 16:04 FOR ABONNENTER

Østre Pilegård fremtidssikrer med stor udvidelse

Mest læste