Yousee: Fremtidens bredbånd klar på Bornholm
Foto: YouSee

15. JUL 2017 • 16:19 • AF REDAKTIONEN

Yousee: Fremtidens bredbånd klar på Bornholm

Mere end 3.000 husstande på Bornholm har nu adgang til You Sees nye giganet, efter at alt teknisk installationsarbejde er afsluttet.

Dermed er hjemmene sikret forbindelser, der dækker fremtidens digitale behov, fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Der er nu fuld fart på bredbåndsnettet til over 3.000 husstande på Bornholm. Teknikere fra You See har netop afsluttet arbejdet med at installere nyt udstyr i de mørkegrønne teknikskabe, der binder YouSees kabelnet sammen.

Det betyder, at husstande med adgang til YouSee-nettet i Rønne, Aakirkeby, Lobbæk og Neksø nu kan få bredbånd med en hastighed på 1.000 Mbit/s.

Mens arbejdet nu er afsluttet på Bornholm, pågår der et arbejde i det øvrige Danmark for at hæve hastighederne. Halvdelen af alle danske hjem vil have adgang til You Sees giganet i begyndelsen af 2018.

– Vores kunder efterspørger høj stabilitet og god kvalitet, og fremtiden bliver blot endnu mere digital. Derfor opgraderer vi hele vores kabelnet til et giganet, så vi kan tilbyde bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit/s til halvdelen af de danske husstande.

– Samtidig indbygger vi nye overvågningsalarmer, der gør det muligt at fejlrette, før kunden opdager det. Det vil øge stabiliteten, fortæller Jacob Mortensen, der er tv- og bredbåndsdirektør i You See.

SENESTE NYHEDER

20. MAJ 2018 • 16:21
Brand i skraldespand

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. MAJ 2018 • 07:58
Kopiband hyldede John Mogensen
19. MAJ 2018 • 11:51 FOR ABONNENTER

Spillested vil lave om på dødvande i musiklivet

Mest læste