Benjamin Lund har fundet sin nye arbejdsgiver
Foto: Vendsyssel FF

13. JUL 2017 • 10:50SPORT • AF TOMMY KAAS

Benjamin Lund har fundet sin nye arbejdsgiver

Fodboldspilleren Benjamin Lund, der i ungdomsårene blandt andet har optrådt for RIK og Elite Bornholm, skifter til Vendsyssel FF i 1. division. Det oplyser klubben på sin facebookside.

Vendsyssel FF har indgået en treårig aftale med bornholmeren, som dermed er i den nordjyske klub frem til den 30. juni 2020.

Benjamin Lund kommer på en fri transfer fra FC Nordsjælland og spillede i sidste sæson syv superligakampe og scorede et enkelt mål. Benjamin Lunds cv tæller desuden ni ungdomslandskampe.

– Jeg glæder mig rigtig meget over, at jeg i dag har skrevet kontrakt med Vendsyssel FF. Klubben er for mig det helt perfekte sted at forsætte min udvikling som fodboldspiller, siger Benjamin Lund.

– Jeg havde flere interessante tilbud på hånden fra såvel ud- og indland, men efter at have trænet med den seneste uges tid, var der ikke så meget at betænke sig om, da jeg blev tilbudt en kontrakt. Specielt faciliteterne på træningsanlægget i Vrå, miljøet, trænerteamet og klubbens professionelle tilgang til alle øvrige forhold, er det der har gjort udslaget.

– Endvidere har det også spillet ind, at jeg er tiltænkt en væsentlig rolle på holdet, hvilket heller ikke gjorde beslutningen svær, siger den 20-årige U20-landsholdspiller.

Administrerende direktør i Vendsyssel, Mogens Krogh, har fulgt Benjamin Lund de seneste par år og ser ham som et af de største talenter i Danmark på venstre back-positionen i hans årgang.

– Benjamin er også en alsidig spiller som kan dække positionen som midterforsvarer, hvilket vi så i træningskampen mod Vejle i weekenden, hvor han spillede en rigtig god kamp for os, siger Mogens Krogh.

– Med Benjamin får vi en professionel og dygtig spiller som passer perfekt ind i vores strategi – og så får vi også en spiller der skolet rigtig godt i FC Nordsjælland talentfabrik. Hertil kommer, at han i en ung alder allerede har bevist, at han kan begå sig i Superligaen, siger Mogens Krogh.

Vendsyssel FF har i dag også offentliggjort en aftale med Kasper Povlsen, som senest har spillet i Hobro og AGF.

Mest læste