Brug de regnfulde sommerdage fornuftigt og få opdateret din computer

SPONSORERET AF DRIVERUPDATEHUB.COM

Brug de regnfulde sommerdage fornuftigt og få opdateret din computer

Selvom Bornholm er hele Danmarks solskinsø, betyder det ikke altid sol, heller ikke selvom det er sommer. Derfor er det heller ikke sikkert, at du får mulighed for at nyde alle øens smukke omgivelser, men derimod skal tilbringe en del timer indenfor. Så i stedet for at brokke dig over noget, du alligevel ikke kan lave om på, kan du få det bedste ud af regnvejrsdagene ved at få ordnet noget praktisk indenfor. Dette kunne blandt andet være at få renset din computer. Selvom du måske ikke bruger den hver dag, når du alligevel at få indsamlet en del data og skidt. Derfor trænger den til en ordentlig oprydning en gang i mellem, lidt ligesom huset også nogle gange trænger til en hovedrengøring.

Få rengjort både det ydre og det indre
Det første der skal gøres er selvfølgelig at få den rengjort udenpå, ved at pudse skærmen og få renset tastaturet. Når du har fået styr på din computers ydre, er det tid til at koncentrere sig om det indre. Så til at starte med skal du beslutte dig for, hvilke filer du ønsker at beholde. Der er sikkert en del filer, som du aldrig bruger, der derfor bare tager plads fra andre vigtigere ting. Din computer har ikke bare brug for at der bliver slettet billeder, og hvad der ellers gemmer sig på den efter mange års brug. Den har også brug for en opdatering en gang i mellem.

Opdater din computers software - det betaler sig
Selvom det kan virke meget uoverskueligt og besværligt at sætte sig ind i, er det vigtigt at du får det gjort. Du skal selvfølgelig bare starte med at opdatere de automatiske opdateringer, hvor du bliver spurgt om du ønsker at opdatere udvalgte programmer. Men det er desværre langt fra alle programmer, der har en automatisk opdateringspåmindelse. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at undersøge hvad der skal opdateres, og så herefter få opdateret dine drivers. Det er vigtigt at du sørger for, at det er de helt rigtige drivers du opdaterer, og at de ikke indeholder virus. Selvom det kan virke som det nemmeste blot at rydde op i din computers indhold og droppe opdateringerne, er det dumt i det lange løb. En gammel driver kan nemlig være med til at gøre din computer både ustabil og langsom, hvilket ikke er særlig ønskværdigt. Så vær opmærksom på alt dette, når din computer hovedrengøres.
Sidst men ikke mindst - nyd sommeren
Uanset om det bliver det bedste sommervejr i mands minde, eller du er indlagt til indendørs hygge er den danske sommer noget helt særligt. Hvem elsker ikke nye danske kartofler, en friskfanget fisk og lækre modne jordbær til dessert.
Husk at en sommer er hvad du gør den til – så nyd den mens den er her.


Mest læste

19. JAN 2019 • 19:17 FOR ABONNENTER

Frederik føler sig klar til Superligaen