Poul Pava skal giftes
Privatfoto

13. JUL 2017 • 06:04 • AF JAKOB MARSCHNER

Poul Pava skal giftes

Den landskendte kunstner og hotelejer Poul Pava fra Rønne skal giftes med sin thailandske kæreste Jane Butsayamat Jansuk, som han har kendt i et års tid.

Pava friede tirsdag i en videohilsen på Facebook og sluttede sin hilsen af med at bede Jane om at besvare frieriet i kommentarfeltet:

"Nu er vi kommet på plads, og bookingsiden er oppe at køre, og vi får masser af gæster her nu. Og så sidder jeg her ved den her flotte rose. Og så tænkte jeg på, at jeg har en kvinde i mit liv, som hedder Jane Butsayamat Jansuk, som jeg har kendt et års tid nu", lægger Poul Pava ud i sit videofrieri.

"Hende vil jeg fandme gerne giftes med. Vil du det, skat? Så skriv i kommentarfeltet."

Da Jane havde svaret "Ja, meget gerne", begyndte lykønskningerne at komme strømmende ind. Videoen er siden taget ned igen, men Poul Pava bekræfter over for Bornholms Tidende, at han vitterligt skal giftes, og at det ikke er en joke, som han ellers er kendt for i mange sammenhænge.

– Videoen er set af mange tusinder, så det må være nok, og derfor har jeg slettet den igen, begrunder han om, at videoen ikke kan ses mere.

Poul Pava fortæller, at han og Jane endnu ikke har besluttet hvor og hvornår de skal giftes.

– Det har vi ikke, men det bliver på den gode gammeldags måde, hvor vi først skal forloves, og jeg først skal bede familien om hendes hånd. Det skal man jo, siger Poul Pava.

Billedkunstneren har tidligere været gift en enkelt gang. Hans første ægteskab gjorde ham til far til fire børn i alderen 20, 14, 12 og 10 år. Og Poul Pava har mod på flere børn.

– Selvfølgelig skal vi det, hvis hun vil, men mon ikke? Vi får se, siger han.

Har du også mod på fire mere?

– Aaah, det er nok sådan lige i overkanten. Nu nøjes jeg foreløbig med at være meget lykkelig og tage det hele én ting ad gangen, siger Poul Pava.

SENESTE NYHEDER

21. JUL 2018 • 10:50 FOR ABONNENTER
Lørdagens leder: Den sande nationalsport
21. JUL 2018 • 10:00NAVNE
Dødsfald
21. JUL 2018 • 08:23
Problemer med e-avisen er løst
21. JUL 2018 • 00:13
Video: Voldsom brand i Hasle

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. JUL 2018 • 00:13
Video: Voldsom brand i Hasle

Mest læste