Er det dig? Danske Spil efterlyser lottomillionær på Bornholm

11. JUL 2017 • 15:26 • AF MADS WESTERMANN

Er det dig? Danske Spil efterlyser lottomillionær på Bornholm

Et eller andet sted i Aakirkeby eller omegn går en lottomillionær rundt, og er muligvis stadig uvidende om sin nye titel.

Danske Spil har nemlig endnu ikke været i kontakt med den spiller, som den 1. juli fik udtrukket en gevinst på en million kroner i den såkaldte millionærgaranti.

Derfor opfordrer Danske Spil alle, som har købt en lottokupon i SuperBrugsen i Aakirkeby til trækningen den 1. juli, til at gå forbi butikken og få gevinst-tjekket deres kupon.

Også selvom om man måske ikke har vundet i det ordinære spil. Man kan nemlig alligevel sagtens være den ene af to heldige spillere, der er blevet udtrukket i millionærgarantien.

Spilleren, der er Aakirkebys første lottomillionær nogensinde, har endnu 51 uger til at give sig til kende, og få udbetalt sin gevinst. Sker dette ikke vil millionen blive lagt tilbage i præmiepuljen igen og blive til præmie i en ny trækning. Det er Danske Spil dog endnu ikke bekymret for vil ske.

– Det er jo sommerferie og vinderen kan sagtens være bortrejst og får derfor først tid til at få tjekket sin kupon om nogle uger. Det ser vi ofte, siger pressemedarbejder hos Danske Spil Thea Gade-Rasmussen til Bornholms Tidende.

Hun fortæller videre, at hvis spilleren ikke selv henvender sig, vil Danske Spil efterlyse vedkommende flere gange inden fristen udløber.

– Vi vil jo helst have, at præmierne bliver udbetalt til vinderne, siger Thea Gade-Rasmussen.

24. FEB 2018 • 09:43

Udsolgt trommekoncert

24. FEB 2018 • 09:20 FOR ABONNENTER

2012 – året hvor noget gik galt

24. FEB 2018 • 09:15

Det er glat derude

24. FEB 2018 • 09:11 FOR ABONNENTER

Alarm: Fiskebestand i Østersøen udsultet af orm

Mest læste