NB Bornholm får sviner af konkurrent: Det er et røvsygt hold
Foto: Jens-Erik Larsen

11. JUL 2017 • 14:02SPORT • AF JAKOB MARSCHNER

NB Bornholm får sviner af konkurrent: Det er et røvsygt hold

NB Bornholm får tørt på fra træneren for KFUM, en af holdets konkurrenter i Københavnsserien i fodbold. Nexø-holdet har ressourcer og opbakning til mere end den tredjeplads, som det blev til i sidste sæson - men værre endnu er NB Bornholm et kedeligt hold at spille imod, lyder svadaen.

– Med det setup og de penge, der er derovre, burde NB Bornholm gøre det endnu bedre, siger KFUM-træner Jesper Mathiesen til ligabold.dk.

Han ser ikke på nogen måde frem til det årlige møde med NB Bornholm på klubbens baner på Bispebjerg - endsige til udebaneturen til Nexø, må man forstå.

– Når det så er sagt: Kors, hvor er de dog et røvsygt hold. De vil ikke andet end deres defensive forsvarsarbejde og offensive standardsituationer. Sørgeligt at en klub med de midler og den opbakning fra lokalbefolkningen ikke kan bidrage med noget mere seværdig fodbold, siger Jesper Mathiesen.

NB Bornholms assistenttræner Flemming Holmgaard har kun et skuldertræk til overs for kritikken, som han kalder forfejlet og udtryk for manglende kendskab til forholdene i Nexø-klubben. Læs hele hans svar i Bornholms Tidende tirsdag.

Mest læste