Kvit cigaretterne og forbedr helbredet

SPONSORERET AF SMOKEUS.DK

Kvit cigaretterne og forbedr helbredet

Vi ved efterhånden alle sammen, at det ikke er sundt at ryge. Men fra at vide at det ikke er sundt at ryge og til at stoppe, kan der godt være rigtig langt. Det er nemlig de færreste, som kan stoppe med at ryge bare fra den ene dag til den anden. Det kan derfor være en rigtig god idé at tage hjælpemidler i brug i kampen mod cigaretterne, og en af de hjælpemidler kan være at skifte cigaretterne ud med en e-cigaret. Det kan være et godt bytte af hensyn til helbredet.

Helbredsfordele ved et rygestop
En rigtig cigaret med tobak indeholder rigtig mange farlige stoffer, og der bliver dannet endnu flere farlige stoffer, når tobakken afbrændes. En e-cigaret indeholder vanddamp og tilsætningsstoffer. Ved at gå over til at bruge e-cigaretter, så nedsættes risikoen for at blive syg af lungekræft, hjertekarsygdomme og KOL. Derfor er den en rigtig god måde at skrue ned for forbruget af rigtige cigaretter ved at udskifte dem med en e-cigaret. Væsken til e-cigaretterne kan købes både med og uden nikotin (og forskellige mængder nikotin).

Det er derfor en rigtig god måde at få reduceret nikotinafhængigheden ved at trappe ned ved brug af en e-cigaret på vejen til helt at skippe cigaretterne. Ved at udskifte cigaretterne til en e-cigaret kan du fastholde fornøjelsen og glæden ved stadig at ryge på noget samtidig med, at du skærer ned på de skadelige stoffer og nikotinen.

Hvis du er gravid, og du ikke har kræfterne til at stoppe med at ryge, så vil det også være en klar fordel at prøve med en e-cigaret i stedet for rigtige cigaretter. Når almindelige cigaretter ryges, så dannes der kulilte. Kulilten binder sig til hæmoglobinet i de røde blodlegemer, hvilket gør, at der ikke kommer ilt nok til fosteret. Generelt vil barnet blive udsat for færre skadelige stoffer ved brug af en e-cigaret frem for tobakscigaretter. Det er dog bedst at vælge væske uden nikotin, da nikotinen også kan være skadeligt for barnet.

Køb e-cigaretten online
Det er let at få fat i en e-cigaret ved at bestille den på internettet. Du kan ligeledes købe mange forskellige væsker med forskellige dufte, smage og mængder af nikotin på internettet. Køb e-cigaretter og e-juice hos Smokeus.dk.


Mest læste

19. JAN 2019 • 19:17 FOR ABONNENTER

Frederik føler sig klar til Superligaen