Godt arbejdstøj er vigtigt for dine medarbejdere

SPONSORERET AF SYDDESIGN

Godt arbejdstøj er vigtigt for dine medarbejdere

Når firmaets ansatte skal have genopfrisket garderoben med arbejdstøj, er det vigtigt, at der er tænkt på ergonomi, komfort og funktionalitet. Det er nu muligt at finde slidstærke arbejdsbukser, reflekstøj eller helt almindelige t-shirts via B2B virksomheder på nettet.
Det er ikke uden udfordringer, at drive egen virksomhed. Ud over den daglige drift, de talrige møder og god kommunikation, kollegaer imellem, er det også nødvendigt at gøre det komfortabelt for medarbejderne, at bevæge sig rundt til kunder eller arbejdsprojekter. God komfort og ergonomi kan godt dreje sig om redskaberne, man bruger til sit arbejde. Det kan også handle om, hvordan arbejdsmiljøet ser ud. Ofte handler det dog om det, der kommer medarbejderen nærmest – tøjet.

Den bedste arbejdskomfort til firmaets ansatte

For stramt, for varmt eller for løstsiddende tøj kan være kilden til irritation for medarbejderen, der forsøger at gøre sit arbejde bedst muligt. Det kan i allerværste grad være farligt for sikkerheden på arbejdspladsen, hvis tøjet ikke sidder som det skal og yder den bedste beskyttelse muligt. Hos B2B-virksomheder, som Syddesign.dk, har man tænkt ad disse veje, og gør en dyd ud af at tilbyde virksomheder robust tøj til arbejdsbrug. Med størrelser fra XXS til 6XL og forskelligfarvede modeller kan med lethed iklæde sine medarbejdere og give dem en bedre komfort.

Profilering med en stærk teamånd

Med et team af medarbejdere bærer den dygtige virksomhedsejer ikke blot et ansvar overfor det generelle arbejdsmiljø, men også for virksomhedens ydre image. Derfor vælger mange virksomheder, at profilbeklæde arbejdstøjet med et logo eller slogan. Dette kan være en stor fordel, hvis man gerne vil synliggøre firmaets unikke identitet på diverse messer og konferencer, eller sende et seriøst budskab til kunder og markedet. Den skridsikre kommunikationsstrategi er ikke blot benyttet af talrige virksomheder, men hjælper yderligere på sociale faktorer. Skal man lykkedes i at samle alle medarbejdere omkring en fælles vision og identitet, kan det forstærke effekten, at gøre denne identitet visuel for medarbejderne i form af profilbeklædte genstande. Du kan være sikker på at sende dine medarbejdere afsted med forstærket stolthed over firmaet, hvis tøjet føles godt og samtidigt udtrykker, hvilket team medarbejderen er en del af. Hos Syddesign.dk tilbydes anerkendte mærker indenfor arbejdstøj i forskellige modeller som eksempelvis poloshirts, reflekstøj og softshell jakker.
Vil man se mere om arbejdstøj og andre genstande til virksomheder, er det muligt på Syddesign.dk.


Mest læste

19. JAN 2019 • 19:17 FOR ABONNENTER

Frederik føler sig klar til Superligaen