Benjamin Lund tager vemodig afsked med FCN
Foto: FC Nordsjælland

3. JUN 2017 • 09:17SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Benjamin Lund tager vemodig afsked med FCN

Bornholmeren Benjamin Lund er på vej væk fra superligaklubben FC Nordsjælland, og derfor blev der ved den årlige awardfest i Farum i mandags taget behørig afsked med den unge FCN-spiller, der har været i klubben i fem år.

Benjamin Lund undersøger lige nu mulighederne for at få mere kamptid et andet sted, selv om det formentlig også betyder et trin ned på liga-stigen.

Den 20-årige bornholmer siger farvel efter en enkelt sæson som en del af superligatruppen. Den tidligere RIK-spiller nåede otte kampe for FCN og scorede også en enkelt gang i Superligaen mod SønderjyskE i efteråret 2016.

– Det har været fem fantastiske år, som både har udviklet mig som person og som fodboldspiller. Det føles lidt vemodigt lige nu, men jeg har brug for at tage det næste skridt og få noget kamptid. Selv om træningen i FCN er på højeste plan, så er det kampene, der giver det sidste, siger Benjamin Lund til klubbens hjemmeside.

– Det er nok først, når man kommer væk fra FCN, at det helt går op for én, hvor meget klubben har betydet. Den har skolet mig som fodboldspiller på en god måde, og det tager jeg med mig, tilføjer Benjamin Lund.

21. JUN 2018 • 15:16 FOR ABONNENTER

Fiskerne: Ingen kan lide at blive overvåget

21. JUN 2018 • 14:36 FOR ABONNENTER

Fiskeriminister vil i fælles kamp mod sælparasitter

Mest læste