E-cigaretten - dit nye gadget

SPONSORERET AF SMOKE-IT.DK

E-cigaretten - dit nye gadget

I en moderne verden, hvor elektronik er centreret omkring næsten alt, hvad der bliver foretaget, har den traditionelle cigaret også gennemgået en teknisk revidering. Ligesom ved andre teknisk innovative skabelser har den elektroniske smøg banet en ny vej og ændret spillereglerne for, hvordan rygning opleves og anses af rygere og ikke-rygere.

Den elektroniske cigaret har gennem sine tekniske komponenter et hav af fordele sundhedsmæssigt og økonomisk. Det er almen viden, at trangen til tobaksrøg både er en særdeles dyr hobby, men også en ekstrem usund livsstil, der gennem tiden har vist sig at være livsnedsættende og kræftfremkaldende. Det er på disse punkter, at e-cigaretten udmærker sig frem for den klassiske smøg, som vi alle kender fra tankstationerne i dag.

Med e-cigaretten som dit nye gadget kan du forvente mange forbedringer i dit liv - takket være et teknisk bedre produkt:

Fordele med e-cigaretten:
• Pengebesparende
• Sundere alternativ
• Ingen passiv rygning
• E-cigaretten er ikke omfanget af rygeloven
• Dårlig ånde og lugtende tøj er ikke eksisterende
• Ingen abstinenser
• Ikke brandfarlig

Med et cigaretforbrug på 20 smøger om dagen spares der op til 13.000kr årligt. Endvidere viser alt forskning, at e-cigaretten er 95% mindre skadelig.

Sådan virker e-smøgen
E-cigaretten producerer damp i stedet for den usunde tobaksrøg. Dampen er med til at skåne dig og dine omgivelser, og den minder om røgen, der kommer ud af den almindelige cigaret. Dampens smag og nikotinmængde afhænger af hvilken ’e-juice’, der påfyldes e-cigaretten. Denne e-juice er en væske, der kommer i mange smagsvarianter.

Den elektroniske cigaret kan opdeles i 3 hovedkomponenter:
• Brænder - dette er motoren på 3-smøgen og består af en metaltråd, der danner en spiral. Omkring dette er der et materiale, der suger e-væsken og fordamper det, når e-cigaretten aktiveres og brænderen kommer i kontakt med batteriet.
• Beholder - Beholderen omslutter brænderen, og er der, man påfylder e-væsken.
• Batteri - For at e-cigaretten fungerer skal der bruges et batteri. Disse er enten separat eller integreret i e-cigaretten. Batteriet står for at varme brænderen op.

For at opsummere påfyldes e-væsken i beholderen (clearomizer), mens knappen, der er placeret midt på e-cigaretten, holdes i bund. Herefter suges der i mundstykket. Batteriet og brænderen aktiveres, når knappes trykkes i bund, hvilket danner dampen fra cigaretten.

Vær med på den elektroniske trendbølge!
E-cigaretter findes i et væld af forskellige varianter, men hovedfunktionerne er de samme om nævnt her. Det er dog aldrig en dårlig idé at læse om de muligheder, der er på markedet. Ønsker du at gøre dig et køb af en ny E-cigaret af en høj kvalitet til en fornuftig pris, er der blandt andet rig mulighed for at finde et bredt udvalg på Smoke-it.dk.21. JUN 2018 • 15:16 FOR ABONNENTER

Fiskerne: Ingen kan lide at blive overvåget

21. JUN 2018 • 14:36 FOR ABONNENTER

Fiskeriminister vil i fælles kamp mod sælparasitter

Mest læste