Dansk virksomhed har succes med salg af tøj på nettet

SPONSORERET AF GUNDTOFT.DK

Dansk virksomhed har succes med salg af tøj på nettet

Gundtoft er en virksomhed, som i dag har 7 butikker rundt om i en stor del af landet – men det er ikke kun i virksomhedens fysiske butikker, at der forhandles tøj på nettet. Foruden salg af tøj i virksomhedens fysiske butikker er der nemlig også mulighed for, at virksomhedens kunder kan foretage deres køb af tøj på firmaets webshop.

Kæmpe udvalg af produkter
Gundtoft er en virksomhed, som går højt op i at kunne tilbyde et stort og bredt udvalg af forskellige typer af moderigtig tøj til kvinder, hvorfor der den dag i dag også er mulighed for at finde alt lige fra kjoler og jeans til sko og accessories på virksomhedens store webshop.

Foruden at være forhandler af mange forskellige typer af beklædning, er der på webshoppen desuden også mulighed for at finde produkter fra et utal af forskellige danske producenter. Gundtoft forhandler nemlig produkter fra populære og anerkendte brands som blandt andet Armani, Bella Ballou, Marc Lauge samt en lang række andre populære og velkendte brands. Dette gør, at virksomheden vil kunne tilbyde et bredt spekter af produkter for enhver smag.

Sætter kvalitet i højsædet
Gundtoft er et firma, som igennem de sidste mange år har været kendt for at forhandle lækre kvalitetsprodukter fra populære brands – både fra ind- og udland. Med andre ord lægges der fra virksomhedens side stor fokus på at kunne tilbyde high-end produkter i en god kvalitet, således kunderne altid kan være sikker på at få tøj, som er lavet af solide og gode kvalitetsmaterialer.

Såfremt du godt kunne tænke dig at se nærmere på det store og brede udvalg af produkter, som Gundtoft er forhandler af, kan du se nærmere på det spændende sortiment af dametøj på deres hjemmeside her.


21. JUN 2018 • 15:16 FOR ABONNENTER

Fiskerne: Ingen kan lide at blive overvåget

21. JUN 2018 • 14:36 FOR ABONNENTER

Fiskeriminister vil i fælles kamp mod sælparasitter

Mest læste