Sidste udkald for NB Bornholm og Rønne fB
Foto: Berit Hvassum

19. MAJ 2017 • 16:29SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Sidste udkald for NB Bornholm og Rønne fB

Det er ved at være sidste udkald for de to bornholmerhold i Københavnsserien i fodbold, NB Bornholm og Rønne fB, hvis der skal være lidt realisme i drømmene om at deltage i kampen om oprykning til Danmarksserien.

FA 2000 er der formentlig ingen, der henter med fem points forspring på førstepladsen, mens NB Bornholm før de sidste fire kampe er tre point efter Union på den andenplads, der giver ret til at spille kvalifikationskampe om den sidste oprykningsplads.

De sidste tre kampe er alle endt uafgjort, og der er derfor ingen garanti for en tre points-kamp, når NB Bornholm lørdag eftermiddag får besøg af bundholdet Husum. Københavnerne kommer således til Bornholm med en frisk pokalsejr på 2-1 over DS-holdet Fremad Valby i bagagen.

Rønne fB har kun fået ét point i de seneste tre kampe mod de øvrige tophold, og med seks point op til Union skal der vist et lille mirakel til, hvis Rønne-mandskabet igen skal nå at blande sig i kampen om andenpladsen.

Lørdag gælder det KFUM – den første af to udekampe i træk, og da københavnerne har det lidt ligesom NB Bornholm – få mål og et stærkt forsvar, ligner det på forhånd en kamp uden mange mål.

Mest læste