Nåh ja! Netto holder også åbningsfest
Foto: Berit Hvassum

17. MAJ 2017 • 14:32 • AF TOMMY KAAS

Nåh ja! Netto holder også åbningsfest

Med åbning af både en Rema 1000 og en Lidl i Rønne har renoveringen af Netto i Nexø måske puttet sig lidt.

Men faktisk er butikken på Søbækken snart klar med åbningsfest, efter at den har gennemgået en udvidelse. Det fortæller Dansk Supermarked.

Netto inviterer således til stor åbningsfest den 31. maj. Nettos jazzorkester spiller op til en festlig dag, hvor der fra klokken 7.30 til 8.00 vil blive serveret kaffe og tebirkes udenfor til de morgenfriske. Hele dagen vil der være mange attraktive åbningstilbud.

Det er fortsat Maja Jæmbæk Olsen på 44 år, der står i spidsen for butikken. Maja har en rigtig lang karriere i Netto, idet hun begyndte helt tilbage i 1997 som 1. assistent i Netto Nexø, fortæller supermarkedskæden.

Derefter kom Maja til Netto i Aakirkeby som butikschef, og efter seks måneder kom hun tilbage til butikken i Nexø også som butikschef.

– Det er derfor en yderst erfaren og lokalkendt butikschef, som kunderne møder, lyder det fra Netto.

– Maja ser frem til at åbne butikken igen, så borgerne i Nexø og omegn atter kan handle i deres lokale Netto-butik. Kunderne kan glæde sig til en flot ny stor butik, der blandt andet har fået nyt inventar, mere plads i salgsområdet men også meget større lagerfaciliteter.

– Maja vil gerne takke alle kunder for deres tålmodighed ved ombygningen idet det har været meget trængt at handle der i perioder.

SENESTE NYHEDER

22. APR 2018 • 18:21
Wauw, den bliver stor den havn
22. APR 2018 • 15:01 FOR ABONNENTER
En ny plads i Slotslyngen skal gøres festivalklar
22. APR 2018 • 07:03
I dag bliver der samlet affald

MEST LÆSTE BORNHOLM

22. APR 2018 • 07:03
I dag bliver der samlet affald

Mest læste