Horton førte fra start til mål
Foto: Torben Ager

16. MAJ 2017 • 22:31 • AF WILLY MOGENSEN

Horton førte fra start til mål

Ved aftenpremieren på travbanen tirsdag aften imponerede Winnie Jensen og Michael Kaas Hansens nyerhvervelse Horton ved at vinde hovedbegivenheden, anden afdeling af Golden League-serien.

Fra start sendte Ole Møller den direkte i spids for derefter at føre helt til målstregen. Ifølge Ole Møller havde den oveni købet kræfter sparet. Santana Ås der af de fleste var spået som vinder måtte tage til takke med andenpladsen.

Det betød dog alligevel at den overtog føringen i serien, idet den hidtil førende Any Given Monday endte uden for præmierækken.

Talentfulde Laura Pedersen indledte aftenen med at vinde de to første løb. Først med Call Me Baunely som hun førte med fra start til mål. Cerosso lignede en overgang en trussel, men en ødelæggende galop med en omgang tilbage, gjorde at der aldrig blev spænding om resultatet. Cerosso klarede dog andenpladsen.

Anden sejr med Raul Epice var efter præcis samme recept, nemlig føring fra start til mål. Monster Dream T M der hele løbet havde ryg på den førende slap ud midt i opløbet, men var ikke i stand til at gå forbi.

V5-spillet gav 3.926 kroner til 12 rækker med fem rigtige på kombinationen: 1-10-2-1-3

Dagens samlede omsætning var 218.956 kroner, hvoraf de 88.384 kroner var spillet på banen.

Mest læste