Otte uger gammelt føl mistede sin berømte mor: Det er som at have børn igen

15. MAJ 2017 • 17:31SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Otte uger gammelt føl mistede sin berømte mor: Det er som at have børn igen

I forrige uge mistede travparret Winnie Jensen og Michael Kaas Hansen som tidligere omtalt følhoppen Dubbi Frisco, og siden har de kæmpet for at sikre hendes sidste afkom, den kun otte uger gamle Final Frisco, de bedste betingelser for en opvækst uden sin mor.

– Vi fik en ammehoppe samme aften, som Dubbi døde, men desværre er det ikke nemt at få hende til at acceptere Final. Hun vil stadig ikke lade ham die hos sig, men passer ellers på ham, når han sover, så vi håber, det lykkes, fortæller Winnie Jensen til danskhv.dk

Indtil da er Final Frisco på mælkeerstatning. Han har genvundet sine kræfter efter moderens død, springer omkring og er et meget aktivt føl.

– Den lille skal have mad hver fjerde time, så det er som at have små børn igen, lyder det fra Winnie Jensen, der stadig ikke er kommet over tabet af Jens Emil Mortensen-opdrættede Dubbi Frisco – en af de bedste hopper i øens travhistorie .

– Det er frygteligt, at vi mistede Dubbi, for hende har jeg haft en fantastisk rejse med i 17 år, siger Winnie Jensen til danskhv.dk

Dubbi Frisco vandt løb både løb på Lunden og Bornholm – blandt andet et hoppeløb i derby-weekenden og hoppemesterskabet på Bornholm.

Mest læste