Forsyningen kæmper med milliardgæld
Foto: Berit Hvassum

15. MAJ 2017 • 12:55 • AF TOMMY KAAS

Forsyningen kæmper med milliardgæld

Selv om Bornholms Energi og Forsyning i 2016 leverer et positivt resultat for koncernen samlet set, så noterer ledelsen sig også, at selskabet har en stor gæld sammenlignet med lignende selskaber.

Næsten 1,2 milliarder kroner lyder den samlede gæld på.

– Det betyder, at vi skal blive dygtigere til at prioritere vores omkostninger og investeringer på tværs af koncernen i 2017 og i årene, der kommer. Vi har også identificeret områder i driften, der fremover vil kræve ekstra fokus, forklarer direktør Rasmus Sielemann Christensen.

I Bornholms El-Net A/S balancerer omkostningerne ikke med indtægterne, og selskabet har et underskud på næsten 4,5 millioner kroner. Underskud er der også i underselskaberne Bornholms El-produktion og i koncernens holdingselskab.

Bornholms Energi og Forsyning er udfordret af "for mange afbrud i leverancen af el til kunderne, når der sammenlignes med resten af Danmark", lyder det.

– Vi skal ændre vores måde at arbejde på, og vi skal sikre, at vi har midler til de investeringer, der er nødvendige for at sikre en tilfredsstillende og stabil levering af el til vores kunder. Det er en væsentlig opgave, som vi har meget fokus på i 2017 og i årene, der kommer, siger Rasmus Sielemann Christensen.

Læs mere i Bornholms Tidende mandag.

20. JUN 2018 • 19:14 FOR ABONNENTER

Klage er joker i sag om folkeracebane

20. JUN 2018 • 19:05 FOR ABONNENTER

BEOF beder om garanti fra kommunen

20. JUN 2018 • 18:58 FOR ABONNENTER

Regningen ender hos kunderne

Mest læste