Første regnskab fra fusioneret forsyningsselskab er i plus

15. MAJ 2017 • 10:17 • AF TOMMY KAAS

Første regnskab fra fusioneret forsyningsselskab er i plus

12,8 millioner kroner. Så stort et overskud får Bornholms Energi og Forsyning i sit første regnskabsår efter fusionen mellem Østkraft og Bornholms Forsyning.

Årtes omsætning landede på 384 millioner kroner.

Virksomhedens første årsregnskab er godkendt af bestyrelsen og forventes godkendt af kommunen på generalforsamlingen senere på måneden.

– En fusion er altid lig med forandringer, ændrede prioriteringer og nye måder at arbejde på, og jeg kan med tilfredshed sige, at vi har fulgt vores ambitiøse plan og er kommet langt med fusionen, sådan at vi i dag er én samlet virksomhed med én sammenhængende organisation, siger Rasmus Sielemann Christensen, direktør i Bornholms Energi & Forsyning.

Han præsenterede mandag formiddag regnskabet sammen med selskabets nye økonomidirektør Claes Graff og bestyrelsesformand Lars Goldschmidt.

– Vi er på rette vej med fusionen. Vi har løbet rigtigt stærkt i 2016 og gennemført en fusion, hvor vi er flyttet sammen, har sammenlagt systemer og processer, og samtidig har vi gennemført store og komplekse anlægsopgaver, der skal sikre bæredygtig el, varme og vand til øen, siger Lars Goldschmidt.

– Alt dette er lykkedes, fordi ledelsen og alle medarbejdere virkelig har taget fat med et stort gåpåmod. Det vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige alle i Bornholms Energi og Forsyning tak for, siger Lars Goldschmidt.

Læs mere i Bornholms Tidende.

SENESTE NYHEDER

18. JAN 2018 • 19:55 FOR ABONNENTER
Stadion pløjet op af bilræs: Banen bliver ujævn i år

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. JAN 2018 • 13:11
Bornholm får 25 statsjob
18. JAN 2018 • 08:31
Indbrud i Rønne-butik
18. JAN 2018 • 08:32

Unge kørte ræs i Aakirkeby

18. JAN 2018 • 08:31

Indbrud i Rønne-butik

Mest læste