Nu bliver det sommer: Se den herlige femdøgnsprognose fra DMI
Foto: Berit Hvassum

15. MAJ 2017 • 07:02 • AF TOMMY KAAS

Nu bliver det sommer: Se den herlige femdøgnsprognose fra DMI

Nu skulle den være god nok: Sommeren kommer (næsten) også til Bornholm.

Især fra på torsdag forudser Danmarks Meteorologiske Institut rigtig flot vejr over Danmark, og mens jyderne bliver begunstiget af "rigtige" sommerdage med temperaturer over 25 grader, så må Bornholm lidt endnu nøjes med lidt lavere temperaturer.

Ugen starter med lidt lavere varmegrader, for mandag bliver der næppe mere end 13-18 grader. Eftermiddagen ventes at blive en smule varmere med en svag vind.

Det siger vagthavende meteorolog hos DMI Frank Nielsen til Ritzau.

Tirsdag og onsdag ser mindre spændende ud, men i løbet af onsdagen vil temperaturerne så stige lidt igen, og det vil ifølge Frank Nielsen føles ganske varmt.

Torsdag sker det! Men hvis man skal være en smule pessimistisk i forhold til den flotte sommerdag, så skal man kigge mod de østvendte kyster, lyder det fra DMI.

Her er der risiko for, at varmegraderne kun sniger sig op på 15 grader.

Om det varme vejr varer ved, tør Frank Nielsen endnu ikke at spå om, for fredag vil en front være på vej ind over landet.

– Vi ligger omkring 15-20 grader fredag, men om solen skinner, er der endnu en del usikkerhed omkring. Det eneste sted, hvor solen helt sikkert vil skinne fredag, er på Bornholm, siger han.
20. JUN 2018 • 19:14 FOR ABONNENTER

Klage er joker i sag om folkeracebane

20. JUN 2018 • 19:05 FOR ABONNENTER

BEOF beder om garanti fra kommunen

20. JUN 2018 • 18:58 FOR ABONNENTER

Regningen ender hos kunderne

Mest læste