DreamsforKids.dk – Fra hobby til levevej

SPONSORERET AF DREAMSFORKIDS.DK

DreamsforKids.dk – Fra hobby til levevej

DreamsforKids.dk er en 5 år gammel webshop, som startede som et hobby projekt og som er endt med at være en levevej for en lille familie på fem fra Søborg.

Konceptet bag DreamsforKids.dk
”Konceptet er bygget op omkring børnenes puttetid, som vi her hjemme synes er meget vigtigt, for at børnene får en ordentlig søvn. Vi er en niche shop, som lægger stor vægt på kvalitet og god service. Derfor forhandler vi kun mærker, der lever op til de højeste standarder inden for kvalitet og mode. Vi har et bredt sortiment inden for puttetilbehør til børn i alderen 0-2 år. Vores tema er så unikt, at du ikke finder det i nogen anden butik. Hos os finder du puttetilbehør fra kendte danske og udenlandske mærker, god og personlig service, hurtig levering, samt fragtpriser der er til at betale og en lav fragtfri grænse.”

Idéen om Dreams for Kids fødes
Ideen bag DreamsforKids.dk opstod da Camilla og Rasmus var på vej på sommerferie tilbage i 2011. Camilla har en sengetøjs mani, og har altid købt dyrt, lækkert og meget sengetøj til deres tre børn, Kian, Alina og Linus. Camilla er faktisk sikker på at de havde så meget sengetøj at de kunne skifte det hver dag i en hel måned uden at vaske.

Camilla var blevet noget træt af, at man ikke nemt kunne få fat i alle de lækre mærker et sted, og på den måde spare lidt penge på fragt, for på det tidspunkt var fragte og den fragtfri grænserne ekstrem høje. Hun var derfor nød til at handle flere forskellige steder, for at få det sengetøj, hun mente man ikke kunne leve uden. Der var og er stadig rigtige mange webshops, men der var ikke nogle shops som, kun havde produkter til børns sovetid. Så på deres lange køretur fra København til Italien, blev ideen til dreamsforkids.dk født. Fulde af forventninger og med sommerfugle i maven, åbnede de i efteråret 2011, hjemmesiden dreamforkids.dk som forhandler alt i puttetilbehør til børn fra 0 til 2 år.

Familien på fem
De er en familie på fem, som står bag webshoppen. Far Rasmus, mor Camilla, storebror Kian, lillesøster Alina og lillebror Linus.

Rasmus står for alt det tekniske i form af design, optimering og markedsføringen af hele shoppen. Rasmus har et fuldtidsjob ved siden af hos Skjoldby&co som Adwords konsulent. Camilla står derfor for de mere praktiske ting, som at pakke ordre, bestille vare hos leverandørerne, kundeservicen og oprette vare, når det kommer hjem fire gange om året.

De tre børn ender oftest med at være modeller eller tester af nogle af de produkter de får hjem, hvilket det ikke virkede til var et problem.

Rasmus råd til nye shopejere
Rasmus har tre råd til dig som gerne vil starte sin egen webshop. Første, få fat i en god udvikler fra dag et. De kan virke dyre, men det er oftest dem som er billigst i længden, da man ikke skal have ryddet op efter dem.
Andet, vær passioneret omkring dine produkter, dette gør det meget nemmere at arbejde med. Du kan ikke komme uden om at skulle skrive tekster, og hvis du elsker dine produkter så er det bare nemmere.

Tredje, hyr andre til det du ikke er god til. Det koster nogle penge, men de penge er tjent hurtigt hjem hvis du bruger de rigtige for starten af.


Mest læste

22. JAN 2019 • 14:20SPORT

Skuffende indsats af Anna Holm

21. JAN 2019 • 18:07SPORT

Lund beskrives som et scoop