EM-bronze til Mathias Christiansen
Foto: Scanpix

1. MAJ 2017 • 06:49SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

EM-bronze til Mathias Christiansen

Bornholmeren Mathias Christiansen fik en ny bronzemedalje til samlingen, da han sammen med makkeren David Daugaard skulle på præmieskamlen efter EM i badminton i Kolding søndag.

Som ventet tabte Christiansen og Daugaard lørdagens semifinale. På den anden side af nettet stod topseedede Mathias Boe og Carsten Mogensen, der vandt så sikkert som 21-10, 21-15.

Forinden havde de to unge danskere fået deres hidtil største skalp i bæltet, da de i fredagens kvartfinale besejrede nummer 12 på verdensranglisten, russerne Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov, med 21-15, 19-21 og 21-15.

Selv ligger Daugaard og Christiansen nr. 20 på den aktuelle rangliste i herredouble.

Søndagens finalestævne blev i øvrigt en dansk skuffelse med kun to medaljer af guld – til Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen i damedouble og til Mathias Boe og Carsten Mogensen i herredouble.

I herresingle tabte femteseedede Anders Antonsen, der i semifinalen ekspederede topseedede Victor Axelsen ud af turneringen, til engelske Rajiv Ouseph, og i mix-finalen blev det også til engelsk triumf, da Joachim Fischer og Christinna Pedersen tabte i tre sæt til Chris og Gabrielle Adcock.

Mest læste