Mathias Christiansen klar til to EM-kvartfinaler
Mathias Christianen og David Daugaard møder to stærke russere i kvartfinalen

28. APR 2017 • 08:58SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Mathias Christiansen klar til to EM-kvartfinaler

Det går foreløbig efter planen for bornholmeren Mathias Christiansen og hans to doublemakkere Sara Thygesen og David Daugaard ved EM i badminton i Kolding. Begge par er klar til fredagens kvartfinaler.

I mixed double havde danmarksmestrene Sara Thygesen og Mathias Christiansen en virkelig nem dag på kontoret, da de i ottendedelsfinalen pulveriserede polakkerne Aneta Wojtkowska og Pawel Pietryja med 21-6, 21-11.

De to unge danskere er tredjeseedede i mix-turneringen, og i kvartfinalen venter endnu et useedet par, Audrey Fontaine og Ronan Labar fra Frankrig, der heller ikke er stødt på nævneværdig modstand hidtil i turneringen.

I herredouble fik Mathias Christiansen og David Daugaard lidt mere modstand i torsdagens kamp, men alligevel blev det til en sejr i to sæt til de sjetteseedede danskere, da de slog hollænderne Jacco Arends og Ruben Jalle med 21-17, 21-15.

Fredagens kvartfinale bliver den store EM-eksamen for Daugaard og Christiansen. Her venter de to rutinerede russere, fjerdeseedede Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov, der har flere internationale meritter på cv'et.

Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 - Klik her

Mest læste