Nyt firma leder efter iværksættere

25. APR 2017 • 14:24 • AF ANDERS LILJEROTH

Nyt firma leder efter iværksættere

Rengøringsfirmaet PlusRen leder efter iværksættere på Bornholm, der gerne vil kickstarte deres karriere som erhvervsledere. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– PlusRen har en målsætning om, at blive det førende rengøringsfirma i hele Danmark, og her mangler vi iværksættere, der har passion for forretningsudvikling og drømmer om mange millioner, lyder det fra virksomhedens direktører, Andreas Legarth og Michael Pluszek

De to har begge startet en virksomhed op fra bunden og nået en flercifret million-omsætning, og derfor søger de ikke blot rengøringsmedarbejdere, men personer der har et ønske om at blive ledere med stort L.

– Den erfaring vi har fået, vil vi gerne give videre til andre med samme iværksætterånd, som bare mangler en chance til at vise hvad de kan. Samtidig har vi en vision om at dominere det danske rengøringsmarked, som vi allerede gør det i Storkøbenhavn og Nordøstsjælland, hvor vi for nyligt har udvidet med nye afdelinger. Her vil vi gerne have nyt blod til at hjælpe med, at udbrede PlusRen til hele Danmark, nyt blod som vi vil gøre til Danmarks bedste virksomhedsledere, fortæller Andreas Legarth.

Firmaet har sat sig for inden for 90 dage at finde og uddanne nye ledere, der skal drive nye afdelinger.
– Når de rigtige personer er fundet, vil de få intensiv træning i ledelse, forretningsudvikling, salg og rengøring som service, supplerer Andreas Legarth.

Michael Pluszek, der ud over at være medejer af PlusRen, også arbejder som business coach erkender, at rengøringsfirmaet er et anderledes firma.

– Vi vil skabe nye ledere, og vi vil gerne have fat i den yngre generation, der er sultne efter succes og har mod på at gøre ting anderledes – for PlusRen er et anderledes firma. Det vigtigste er, at vi finder kandidater, der har power og passion, som vil være med til at skabe noget stort, siger han.

PlusRen oplyser, at virksomheden to år i træk har været Storkøbenhavns hurtigst voksende rengøringsfirma og har fordoblet sin virksomhedsvækst mange gange i de seneste ni år.


De to iværksættere Andreas Legarth (tv) og Michael Pluszek. Privatfoto
De to iværksættere Andreas Legarth (tv) og Michael Pluszek. Privatfoto


SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

15. NOV 2018 • 10:32 FOR ABONNENTER

Baskos ejer: Jeg sagsøger politiet

15. NOV 2018 • 08:12

Der graves færdigt på Vesterbro

15. NOV 2018 • 06:46 FOR ABONNENTER

Penge til nye døre og vinduer i Aarsdale

14. NOV 2018 • 22:15 FOR ABONNENTER

"Mundert" gensyn med Ruben Søltoft i Musikhuzet

Mest læste