Rønnes nye torvehal skal have frisk fisk og vinbar
Bornholmske specialiteter i Københavns torvehaller. Arkivfoto

9. APR 2017 • 08:57 • AF HELENE HØM

Rønnes nye torvehal skal have frisk fisk og vinbar

– Vi ville gerne have åbnet med et brag den 1. juni, men selv om vi har færre penge til at starte op med end beregnet, er jeg fuldstændig sikker på, at torvehallen bliver en realitet.

Sådan siger en meget travl Morten Pedersen, som sammen med Line Rix står bag Rønnes nye torvehal.

– Nu skriver vi budgetterne sammen, så vi kan gå gang hurtigst muligt.

Her skal Rønne have en torvehal

Planerne for den kommende torvehal med bornholmske fødevarer - som Bornholms Tidende kunne fortælle om i denne uge - er inspireret af Torvehallerne i København.

– Vi vil super gerne have nogle, der sælger fisk, der skal vi først lige have styr på nogle tilladelser, siger Morten Pedersen.

– Så skal der være nogen, der sælger noget ordentligt brød, og vi ved, at vi helt sikkert får en ostestand. Der kommer også lille vinbar.

Lige nu er de to iværksættere, Morten Pedersen og Line Rix, også i dialog med en af øens kafferistere, og en udendørs stand med grøntsager og grønne planter er ved at blive forhandlet på plads.

– Mange aftaler er ikke på plads endnu, og vi vil f.eks. rigtig gerne samarbejde med nogle folk, der kan komme og lave mad udendørs, så man kan sidde ude med den gode øl og noget god mad.

Parret satser på tre hovedområder i torvehallen: Salg fra stande, produktion og madoplevelser, blandt andet ved restauratører. De håber at lave det samlingspunkt, man i flere år har efterlyst i Rønne.

SENESTE NYHEDER

20. MAJ 2018 • 06:49 FOR ABONNENTER
Bureauejeren: Modeller fra øverste hylde kommer til Bornholm

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste