Hos Retsadvokaterne er seriøsitet og omhyggelighed i højsædet

SPONSORERET AF RETSADVOKATERNE

Hos Retsadvokaterne er seriøsitet og omhyggelighed i højsædet

Vi kan alle komme i en situation, hvor vi har brug for hjælp og rådgivning. Er der tale om juridiske problemer og rådgivning hertil, så skal man have fat i et advokatfirma. Hos Retsadvokaterne i Roskilde kan man få professionel hjælp til stort og småt. Her arbejder forskellige advokater, som alle er specialiserede indenfor en række forskellige områder. I dagens Danmark har mange eksempelvis brug for hjælp til familieret. Dette kan både være i forbindelse med ægteskabet, men også i forbindelse med en eventuel skilsmisse. Mange gifte par vælger efter en årrække at gå hver til sit, og her kan det være nyttigt med juridisk rådgivning. Det kan eksempelvis være, at man har brug for hjælp til at afgøre forældremyndigheden over eventuelle fælles børn. Der er også mange eksempler på par, som slet ikke ønsker, at blive gift – her kan det være en god idé at opsøge en advokat, så man kan sikre hinanden juridisk.

Den rette advokat kan give den rette hjælp
Grundlaget for at opsøge en advokat kan være meget forskelligt, og derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvilken advokat man vælger. Netop derfor tilbyder Retsadvokaterne en bred vifte af advokater med forskellige specialeområder, så man kan få den helt rette rådgivning. De beskriver sig selv som et ungt team, der går højt op i deres job. Man kan opsøge dette advokatfirma både som privatperson, men også som virksomhed. Som virksomhed kan man bl.a. få hjælp med inkassosager og forskellige lejesager. Som privatperson kan man blive vejledt i en række forskellige sager, og man kan altid kontakte firmaet om både stort og småt. Retsadvokaternes fagområde indbefatter blandt andet den før omtalte familieret, lejeret og socialret – herunder også områder som tvangsfjernelse af børn og sager omhandlende arv og testamente.

Der er også hjælp at hente i forbindelse med fast ejendom og andre sager, hvor man har brug for en boligadvokat. Ud over dette, så kan man også kontakte Retsadvokaterne, hvis man er blevet udsat for en forbrydelse. De er nemlig også specialiserede bistandsadvokater, som man i forbindelse med visse forbrydelser er berettiget til. Vurderes det af Retten, at man har krav på en bistandsadvokat, så vil denne være ganske gratis. Står man i denne situation, så vil advokaten bistå en igennem hele forløbet, med både støtte og juridisk rådgivning. Sidst men ikke mindst, så tilbydes der effektiv hjælp til inkasso.

Kom godt videre ved hjælp af rådgivning og juridisk bistand
Hos Retsadvokaterne er klientens behov i fokus, og de går efter at yde en professionel og menneskelig service. Det er vigtigt for advokaterne, at klienten sættes grundigt ind i sagen, og at alle detaljer i sagen er klare og forståelige for begge parter. Priserne varierer meget, og kun ganske få ydelser har en fast pris – alternativt afhænger prisen af omfang, omkostninger, tid og lignende. Man kan dog få hjælp til at undersøge, om man skulle være berettiget til enten fri proces eller retshjælp, som enten vil sænke udgifterne markant eller gøre sagen helt omkostningsfri for klienten. Der er dog ganske særlige krav, som skal opfyldes, og det er langt fra alle, som kan få gavn af dette.

Man vil altid være velkommen til at kontakte advokaterne og aftale et møde. Man kan regne med at blive oplyst om, hvor meget tid advokaten vurdere, at der skal bruges på sagen. På denne måde kan man hurtigere få et overblik over, hvor store omkostninger sagen vil ende med at have. Dette er dog blot et skøn, og der kan forekomme ændringer undervejs. Det er dog ikke alle sager, hvor det er muligt at estimere en sådan tid.

Mest læste