Rønne fB indleder foråret med tre hjemmekampe
Rønne fB og NB Bornholm i en af vinterens træningskampe. Foto: Jens-Erik Larsen

24. MAR 2017 • 17:42SPORT • AF KJELD LUNDBÆK / TOMMY KAAS

Rønne fB indleder foråret med tre hjemmekampe

Efter et mere end to måneder langt tilløb indleder Rønne fB sommerens fodbold-aktiviteter på Bornholm, når de lørdag eftermiddag spiller på hjemmebane mod B93.

Desværre er Rønne Stadion Nord ikke lige så klar som spillerne, og kampen spilles derfor på kunstgræsbanen, også kaldet Bornholms Brand Stadion.

Første halvdel af turneringen skal især huskes for Rønne fB’s flotte hjemmebanestatistik, hvor det i seks kampe blev til seks sejre.

Kan bornholmerne fortsætte i samme spor, er der gode muligheder for at forsvare den nuværende topplacering, hvor Rønne fB på tredjepladsen ligger a point med topholdet FA 2000.

Dels skal nogle af de nærmeste konkurrenter – KB, BK Union, FA 2000 og Tårnby FF – alle en tur til Bornholm i forårsturneringen, dels indleder Rønne fB lidt usædvanligt med tre hjemmekampe på stribe, hvor de møder B93, Sundby og FB – modstanderne, hvor Rønne fB hentede alle sine syv udebanepoint i efterårsturneringen.

NB ude mod KB
Også NB Bornholm indleder foråret i morgen. Men KB på udebane er ikke nogen ønskemodstander for NB Bornholm, der foretrækker en fight, hvor de kan få rigtig jord under neglene i nærkampene.

Lørdagens kamp spilles på kunstgræsset på Frederiksberg Stadion.

Læs mere i Bornholms Tidende fredag.

Mest læste