Så skete det igen: Håndboldhold melder afbud til turen over Østersøen
Team NH har spillet sin sidste hjemmekamp i år. Foto: Jens-Erik Larsen

22. MAR 2017 • 06:54SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Så skete det igen: Håndboldhold melder afbud til turen over Østersøen

De bornholmske håndboldspillere vil så gerne vise sig frem for deres egne tilskuere, men det bliver sværere og sværere, når modstanderne fra København og Sjælland melder afbud til kampene på Bornholm, som det passer dem.

På søndag havde Team NH og Viking Rønne tilrettelagt den sidste af to håndboldgallaer med to seniorkampe i samme hal, i dette tilfælde Nordlandshallen. Men mandag indløb der afbud fra Team Arresøs damehold, og derfor blev søndagens opgør mod B 09 København også Team NH-pigernes sidste hjemmekamp i denne sæson.

Det er tredje gang i denne sæson, Team NH vinder en hjemmekamp uden at spille. Den 2. oktober var der afbud fra Gladsaxe/HG, og tidligt i februar meldte HK 73 Frederikssund med en måneds varsel fra til en Team NH-kamp, der skulle have været spillet den 5. marts.

Endnu værre ser det ud på herresiden, hvor tre af Viking Rønnes hidtil otte hjemmekampe er blevet vundet uden kamp – den 18. december mod Øresund Håndbold, den 22. januar mod HØJ 3 og den 26. februar mod Amager SK.

Det er vel overflødigt at bemærke, at Team NH og Viking Rønne ikke har meldt fra til en eneste udekamp i 2016/17-sæsonen. Dog fik Viking Rønne med kort varsel flyttet kampen mod Hillerød for en måned siden, da det kneb med at stille hold. Det lod sig kun gøre, fordi sjællænderne var flinke.

Mest læste