Søren Schow: Jeg er ikke færdig
Foto: Jens-Erik Larsen

18. MAR 2017 • 14:40 • AF TOMMY KAAS

Søren Schow: Jeg er ikke færdig

Viceborgmester og gruppeformand for Venstre, Søren Schow, har ikke tænkt sig at lægge sig ned uden kamp.

Venstre bestyrelse har mistet tilliden til Søren Schow som spidskandidat frem mod kommunalvalget i november, men når der skal vælges en ny kandidat, bliver Søren Schow med stor sandsynlighed blandt dem, som medlemmerne skal stemme på.

Det siger han til Bornholms Tidende.

– Jeg er blevet valgt til spidskandidat, og hvis der er nogen, der har lyst til at opstille mig til et nyt opstillingsmøde, så kan jeg ikke fra min side se nogen grund til, at jeg ikke skulle stille op igen, siger Søren Schow.

Han kan godt genkende det dårlige samarbejde, som Venstres bestyrelse hentyder til i en pressemeddelelse lørdag – men kun med dele af bestyrelsen, som han siger.

– Jeg synes, at de med deres samarbejdsaftaler, som jeg har skullet skrive under på, har villet lægge for store bånd på os og har ønsket for stor en indflydelse på Venstres politik, siger Søren Schow.

– Jeg er ærgerligt over det her, for jeg ville gerne have haft det til at fungere. Men jeg synes ikke, at fejlen alene ligger på min side.

Det er også fortsat Venstres politik, der tiltaler viceborgmestren mest, så han forlader meget nødigt partiet efter denne misere.

– Selvfølgelig kunne det blive et alternativ i yderste konsekvens, siger han.

– Men så længe jeg ikke er ekskluderet, så bliver jeg gerne. Og så stiller jeg også gerne op igen. Hvis jeg stiller op og taber, er det jo helt fint med mig. Så vil Venstre noget andet.

– Men hvis jeg derimod stiller op og bliver valgt igen, så er det jo partiet, der udtrykker en mistillid til bestyrelsen, og så må vi tage den derfra, siger Søren Schow.

SENESTE NYHEDER

24. APR 2018 • 18:15 FOR ABONNENTER
Opfordring: Ryk foreningshus til hallen
24. APR 2018 • 18:12 FOR ABONNENTER
Stor fond engageret i Nordlandshallens udvidelse
24. APR 2018 • 15:38 FOR ABONNENTER
Den nordlige havnefront løb med opmærksomheden

MEST LÆSTE BORNHOLM

24. APR 2018 • 07:10
DMI: Hård kuling rammer Bornholm
24. APR 2018 • 07:10

DMI: Hård kuling rammer Bornholm

23. APR 2018 • 18:32 FOR ABONNENTER

Ejer af sommerfuglepark får sin drøm opfyldt

Mest læste