Venstre har mistet tilliden til Søren Schow
Foto: Jens-Erik Larsen

18. MAR 2017 • 14:06 • AF TOMMY KAAS

Venstre har mistet tilliden til Søren Schow

Venstre Bornholms bestyrelse har meddelt partiets spidskandidat, gruppeformand og nuværende viceborgmester Søren Schow, at man har mistet tilliden til ham.

Derfor vil bestyrelsen indkalde til generalforsamling med det formål at afholde opstillingsmøde, hvor der udpeges en ny spidskandidat.

Det oplyser formand Vibeke Møller Jensen i en pressemeddelelse.

– Samarbejdet mellem gruppeformanden og kommuneforeningens bestyrelse har i nogen tid været utilfredsstillende, fortæller hun.

– Første gang, hvor det blev tydeligt, var i forbindelse med konstitueringen af ny formand for de to sammenlagte energiforsyningsselskabers bestyrelse, Bornholms Energi & Forsyning. Det førte til – som alle ved – at Venstres politiske leder gennem mange år desværre forlod partiet.

– På det grundlag blev der udarbejdet en samarbejdsaftale mellem bestyrelse og kommunalbestyrelsesgruppens formand, så man fremadrettet kunne undgå en lignende situation. Det er bestyrelsens opfattelse, at Søren Schow har undladt at efterleve denne samarbejdsaftale. Både når det drejer sig om aftalens ånd og bogstav, lyder det fra Vibeke Møller Jensen

– Søren Schow er også udpeget som partiets spidskandidat til det forestående kommunevalg i efteråret. Det er bestyrelsens opfattelse, at spidskandidaten har forsømt sine pligter og opgaver som spidskandidat.

Der holdes kommunalvalg til november.

22. APR 2017 • 17:20

Frank Mikkelsen vandt tre sejre

Med lørdagens tre flotte sejre må man sige at Frank Mikkelsen for alvor er

Mest læste