Nyt arrangement for lystfiskere gav fede oplevelser – og masser af fisk

18. MAR 2017 • 09:13 • AF ANDERS LILJEROTH

Nyt arrangement for lystfiskere gav fede oplevelser – og masser af fisk

Sidste uges store lystfisker-arrangement med navnet Bornholmsession17 blev afviklet med stor succes.

Det fortæller Gordon P. Henriksen, der sammen med makkeren Frederik Lorentzen har fået det hele op at stå.

Arrangementet blev besøgt af omkring 50 fiskere, primært fra Danmark, men også fra Sverige, Finland og Norge, og flere lokale fluefiskere deltog ligeledes og var med til at sætte deres personlige præg på succesen.

Ud over at fiske øen tynd, mødtes deltagerne til flere fælles hyggearrangementer og var særdeles aktive på de sociale medier.

Dette skabte et fælles grundlag for eventet og var samtidig med til at vise andre, hvad de gik glip af, og lidt af alt det, Bornholm har at byde på.

– Min makker, Frederik Lorentzen, og jeg er godt trætte, men supertilfredse med, hvordan det hele er forløbet, fortæller arrangør Gordon P. Henriksen, der til daglig driver firmaet Megalops, hvor han arbejder med udvikling af bæredygtig lystfisketurisme.

– Det er så fedt, at vi kan samle en masse ligesindede fluefisketosser og dele vores passion og en masse fede oplevelser – og så tilmed i de skønneste bornholmske omgivelser, siger arrangøren.

Og det var ikke kun hyggen, der var en succes. For målet med arrangementet blev også nået på andre måder.

– Det blev også til en masse fisk, og jeg har svært ved at finde noget at brokke mig over, lyder det fra en tilfreds Gordon P. Henriksen.

Allerede nu er der lagt planer for næste års arrangement, Bornholmsession18, der kommer til at løbe af stabelen i uge 10, 2018.

SENESTE NYHEDER

21. MAJ 2018 • 11:43 FOR ABONNENTER
Svaneke vil på banen til ny madfestival
20. MAJ 2018 • 16:21
Brand i skraldespand

MEST LÆSTE BORNHOLM

20. MAJ 2018 • 16:21
Brand i skraldespand

Mest læste