De mest populære safari destinationer

SPONSORERET AF YANEEDA.COM

De mest populære safari destinationer

Har du et ønske om at tage på safari her til sommer? Som det første er det vigtig at vælge den rigtige destination. Afrika består af mange lande, og der er et rigtig stort udvalg af rejser til de enkelte lande. Jeg vil forsøge at guide dig gennem de mest populære rejse destinationer i 2017. Vil du have yderligere inspiration og se priser på safarirejser, kan dette fx gøres på Yaneeda.com

Kenya
Kenya er landet hvor det hele startede. Her var det nemlig første gang at safari blev introduceret til os danskere, og siden da har Kenya været en ”must-see” rejsedestination for alle safarirejselystne, dette skyldes at landets dyrebestand er rigtig høj, hvilket munder ud i at en safarirejse til Kenya vil byde på stort set alle dyr du kan tænke på. Dette inkluderer selvfølgelig også afrikas berygtede ”The Big Five”: Løve, Elefant, vandbøffel, næsehorn og leopard.

Kenya har rigtig mange nationale parker, en af de mest populære er Tsavo West National Park, som er landets største. Her finder du en stor samling af økosystemer samlet et sted, som skaber en fantastisk atmosfære, hvilket kun gør dyreoplevelsen endnu større. Parken har store savanne arealer, skovområder og søer, og har en stor bestand af Afrikas store katte. Dette medfører at der er en høj chance for at du kommer til at se, en af de store katte jagte deres byttedyr, på de store åbne arealer. Et syn som ellers er meget sjældent, grundet den lave bestanddel af store katte andre steder i verdenen.

Botswana
Botswana er absolut et af de bedste steder at rejse hen, hvis man ønsker en fantastisk safarirejse. Regeringen har lagt en strategi, som gør at man ikke bygger veje, dette har medført af dyrelivet er meget vildt, og næsten uberørt. Men mangel på god Infrastruktur har sin pris, dette gør at man skal rejse med små fly inde i landet, hvilket hurtig kan blive meget dyrt.

Botswana har rigtig mange dyr, her er der stor bestande af fugle som der findes millioner af. Derudover er løvebestanden meget stor, hvilket gør det til et ideelt sted hvis man ikke kan få nok af de store kattedyr. Tag til Chobe National Park, som er landets største park, her behøves du ikke at flyve til da der gudskelov findes gode veje til parken. Parken er i sig selv hjemsted for en stor bestand af forskellige dyr, men de mest populære dyr er uden tvivl elefanterne, som trækker alt opmærksomheden.

Tanzania
Tanzania er Afrikas juvel, det er ubestridt Afrikas mest populære rejsedestination. Den store popularitet skyldes hovedsageligt Serengeti National Park og Ngorongoro krateret, disse 2 parker har en helt vidunderlig stor bestand af alle Afrikas dyr - dette lokker en meget stor sum af turister til landet hvert år.

Tanzania kan uden tvivl kaldes verdens bedste safari land. Her indfries alle ens høje forventninger man har til Afrikas vilde dyreliv. Det er oplagt af tage sted til Tanzania når gnuerne har deres årlige vandring, som typisk sker mellem juni og oktober, her migrerer over en 1 million dyr fra syd til nord i landet. Virkelig et syn du ikke må gå glip af!

19. JUN 2018 • 16:20

Madskole mangler børn

19. JUN 2018 • 15:50 FOR ABONNENTER

Jagten på dialekten

Mest læste