Værksted vil servicere flere bilmærker
Her er servicetekniker Jan Kofoed i gang med service på en Renault. Foto. Nyboes Auto

14. MAR 2017 • 11:18 • AF ANDERS LILJEROTH

Værksted vil servicere flere bilmærker

I længere tid, har bornholmske ejere af bilmærkerne Dacia og Renault ikke haft mulighed for at få serviceret deres køretøj på et autoriseret værksted. Men det ændrer sig nu.

Nyboes Auto i Rønne er nemlig blevet godkendt af importøren, til at udføre service og reparationer på de to mærker.

- Vi ser frem til, at kunne yde samme høje service på de to nye mærker, som vi tilbyder på vore øvrige mærker, siger Jesper Jensen, indehaver af Nyboes Auto.

Han oplyser, at der på Bornholm er knap 300 Renault personbiler og en del varebiler registreret, mens antallet af Dacia også er stærkt stigende. Derfor glæder det også direktøren for Renault og Dacia i Danmark, Henrik Bang, at der er kommet et lokalt værksted.

– Der kører jo mange Renault biler på Bornholm, og det er fantastisk, at vi nu har fået Nyboes Auto som autoriseret serviceværksted til både Renault og Dacia. Vi ved jo at kunderne helst vil have serviceret deres bil på et autoriseret værksted. Det kan de nu endelig få på Bornholm, og det er jeg meget tilfreds med, siger Henrik Bang.

Grundig forberedelse
Hos Nyboes Auto, har man forberedt sig grundigt på, at skulle servicere de to nye mærker. Blandt andet har værkstedet sendt to serviceteknikere på kurser, og de er nu blevet uddannet og certificerede til, at yde service på Renault og Dacia.

– Der er også indkøbt specialværktøj og anskaffet programmer, så der kan foretages elektronisk fejlfinding på bilerne, oplyser Jesper Jensen.

Selvom der på Bornholm ikke er en decideret forhandler af de to bilmærker, er det nu også muligt at købe bilerne her. For Nyboes Auto har indgået en aftale med en samarbejdspartner ovre, så man nu også kan formidle salg af nye Renault og Dacia biler.

– Det betyder, at hvis man ser sig lun på en Renault eller en Dacia, så kan vi stå for aftalen, og sørge for at bilen bliver leveret til kunden på Bornholm, siger Jesper Jensen. Han oplyser dog, at der ikke umiddelbart kommer til at stå nye Dacia og Renault biler foran værkstedet på Aakirkebyvej i Rønne.


SENESTE NYHEDER

21. MAJ 2018 • 11:43 FOR ABONNENTER
Svaneke vil på banen til ny madfestival
20. MAJ 2018 • 16:21
Brand i skraldespand

MEST LÆSTE BORNHOLM

20. MAJ 2018 • 16:21
Brand i skraldespand

Mest læste