Bornholmer prøver lykken i 2. division
Edonis Emini skifter til Greve. Foto: Allan Rieck

13. MAR 2017 • 20:00SPORT • AF KJELD LUNDBÆK / TOMMY KAAS

Bornholmer prøver lykken i 2. division

Rønne fB lukkede fire mål ind i weekendens træningskamp mod NB Bornholm, og en af årsagerne til de defensive problemer kan måske være, at Rønne har sagt farvel til sin tidligere anfører Edonis Emini.

Edonis Emini ser ud til at kunne tilspille sig en fast plads på Greves 2. divisionshold, og derfor har han valgt at prøve lykken der, fortæller Rønne fB's cheftræner Mathias Jensen i mandagens udgave af Bornholms Tidende.

– Hvad jeg selvfølgelig godt kan forså, siger Mathias Jensen.

Afskeden med Edonis Emini betyder, at den tidligere Fremad Valby-spiller Jannich Andersen – også med bopæl i København – nok kommer til at spille flere kampe for Rønne fB i forårsturneringen, end det oprindelig var tiltænkt.

– Med Edonis i truppen havde vi bedre kunnet veksle mellem ham og Jannich – det er klart. Nu kommer Jannich til at spille nogle flere kampe – måske dem alle. Pludselig er han blevet en af de vigtigste spillere på holdet, erkender Mathias Jensen.

Rønne fB spiller den sidste træningskamp på lørdag, hvor det københavnske serie 1-hold Kløvermarken kommer en tur forbi kunstgræsbanen i Rønne.

Mest læste