Badmintonforbund gør klar til sin egen begravelse
Foto: Berit Hvassum

3. MAR 2017 • 15:51SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Badmintonforbund gør klar til sin egen begravelse

Torsdag den 16. marts er formentlig sidste udkald, hvis Badminton Bornholm ikke skal lægges i graven på det årlige repræsentantskabsmøde den 20. april.

Allerede før jul meddelte den siddende to mands-bestyrelse Henrik Messerschmidt og Lars Wichmann, at de ikke ønsker at fortsætte på de nuværende betingelser, og at konsekvensen ville være en nedlæggelse af Badminton Bornholm, hvis andre ikke meldte sig på banen senest den 1. februar.

Det var der ingen, der gjorde, og derfor er de bornholmske badmintonklubber nu indkaldt til et netværksmøde den 16. marts.

– Her vil vi foreslå, at alle badmintonaktiviteter på Bornholm bliver lagt ind under DGI Bornholm. Samtlige klubber er i forvejen med i DGI, så der er ingen, der mister noget. Alle kan stadig deltage i alle de stævner, der foregår i DGI-regi, bl.a. landsmesterskaberne, forklarer Henrik Messerschmidt.

Økonomisk er der til gengæld noget at spare.

– Da der i øjeblikket ikke er nogen bornholmske spillere, der kan begå sig i turneringer i Badminton Danmark-regi, er der ingen grund til, at klubberne betaler kontingent både til Badminton Danmark og til DGI. Skulle der på et senere tidspunkt være klubber, der gerne vil melde sig ind i Badminton Danmark, så står det dem frit for. Så vil de formentlig bare blive organiserede under Københavns-kredsen, siger Henrik Messerschmidt.

Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 - Klik her

21. JUN 2018 • 15:16 FOR ABONNENTER

Fiskerne: Ingen kan lide at blive overvåget

21. JUN 2018 • 14:36 FOR ABONNENTER

Fiskeriminister vil i fælles kamp mod sælparasitter

Mest læste