Inden klassikerne: Cort kan sidde med i finalerne

20. FEB 2017 • 06:32SPORT • AF TOMMY KAAS

Inden klassikerne: Cort kan sidde med i finalerne

Efter en periode med træning omkring hjemmet i Girona tager Magnus Cort midt i denne uge til Belgien, hvor han skal forsøge at fortsætte den utrolige sæsonstart, han har fået.

Den 24-årige bornholmske cykelrytter stiller i første omgang til start i de to brostensløb Omlop Het Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne, og herefter følger en række store opgaver – heriblandt det sagnomspundne Paris-Roubaix den 9. april.

Og selvtilliden er i top, fortæller Simon Dam Hansen, der er administrator på fansiden Magnus ConCort Nielsen på Facebook.

Med etapesejr i Tour of Valencia og sejr i endagsløbet Clasíca de Almeria er det ikke kun Magnus Cort selv, der har forhåbninger til de kommende løb:

– Vi kan tillade os at tro på, at han kan sidde med i finalerne i de længere løb så som flere af klassikerne, og her har han altså nogle knivsskarpe våben at gøre brug af, siger Eurosports cykelsportsekspert Thomas Bay til Ekstra Bladet.

– Hans spurt og hans vindermentalitet giver forhåbninger om, at han kan blive en klassiker-rytter i topklassen.

– Jeg tror godt, at han allerede i år ville kunne være med i finalerne, men at trække det længste strå i dem, kræver mange års erfaring. Det gjorde det jo eksempelvis også for Peter Sagan, siger Thomas Bay til Ekstra Bladet.

21. JUN 2018 • 15:16 FOR ABONNENTER

Fiskerne: Ingen kan lide at blive overvåget

21. JUN 2018 • 14:36 FOR ABONNENTER

Fiskeriminister vil i fælles kamp mod sælparasitter

Mest læste