57-årig sigtet efter truende adfærd med luftgevær
Foto: Jens-Erik Larsen

17. FEB 2017 • 18:00 • AF LISBET HOLST

57-årig sigtet efter truende adfærd med luftgevær

En 57-årig mands truende adfærd med et luftgevær fredag resulterede i en sigtelse for trusler på livet og overtrædelse af våbenloven.

Bornholms Politi fik omkring kl. 12 fredag en anmeldelse fra en hyrevognschauffør, der havde haft kontakt med den 57-årig mand på Rønnevej ved Lobbæk og fandt hans adfærd skræmmende.

- I forbindelse med kontakten har manden haft et gevær i hænderne. Han har ikke peget på chaufføren, men har haft et gevær fremme. Det opfattede vedkommende som en trussel og kørte derfor fra stedet og kontaktede os, oplyser vagthavende ved Bornholms Politi.

Bornholms Politi kørte ud til stedet og spærrede i den forbindelse Rønnevej af.
Omkring kl. 16 fik politiet telefonisk kontakt med den 57-årige mand.
- Han siger, at han bare har ventet på, at vi kom. Han siger, det er fint vi kommer, og han kommer ud af huset uden gevær, oplyser vagthavende.

Efterfølgende blev den 57-årige anholdt. En ransagning af adressen resulterede i fundet af et luftgevær, men Politiet fandt ikke andre våben eller konstaterede andre ulovligheder på bopælen.

Om manden har våbentilladelse eller skal have våbentilladelse til geværet er endnu uvist.
Men selv om man har en våbentilladelse er det ulovligt at benytte våbnet i forbindelse med trusler, pointerer vagthavende.

Jagtgeværet blev efter ransagningen taget i Politiets bevaring.
- Manden blev løsladt, men han er sigtet. Der kommer formentlig en juridisk vurdering og derefter et retsligt efterspil, oplyser vagthavende ved Bornholms Politi.


SENESTE NYHEDER

25. MAJ 2018 • 16:10 FOR ABONNENTER
Det nye Nexø Mole er rykket et skridt nærmere
25. MAJ 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald
25. MAJ 2018 • 12:34 FOR ABONNENTER
Fredagens leder: Tak for turen, Lasse

MEST LÆSTE BORNHOLM

25. MAJ 2018 • 08:50
Tyv stjal 380 kvadratmeter loft

Mest læste