Næste generation køres i stilling hos Ocean Prawns
Ocean Laura. Foto: Allan Rieck

16. FEB 2017 • 11:31 • AF JAKOB MARSCHNER

Næste generation køres i stilling hos Ocean Prawns

645.000 kroner: Bornholms Vinforsyning blev solgt til udbudsprisen. Og Martin Barslund Jensen har ikke været i banken for at låne til købet.

Aakirkebys nye vinhandler ejer 20 procent af Ocean Prawns, øens store rejeproducent og livsværket for faderen Kristian Barslund Jensen. Broderen Daniel ejer andre 20 procent.

Med en samlet formue på 2,1 milliarder kroner figurerede Kristian Barslund Jensen sidste år i september som nummer 50 på den liste, som Berlingske Business hvert år stykker sammen over de mest velhavende personer i Danmark.

I forhold til året før voksede formuen med 400 millioner kroner.

Med et overskud på 126 millioner kroner oplevede Ocean Prawns A/S i 2015 sit bedste år nogensinde. Koncernen beskæftiger omkring 100 personer alene på Bornholm.

I hvert fald halvdelen af hele herligheden kan en dag blive Martin Barslund Jensens. Han ved bare ikke, om han ønsker at blive en nøglefigur i at drive Ocean Prawns videre.

– Jeg må melde pas på det spørgsmål. Vi er i gang med et generationsskifte, men det er ikke noget, der er færdigt i overmorgen, siger han.

– Min bror og jeg bruger megen tid på at uddanne os og forberede os. Men vi træder også lidt varsomt, også efter andres erfaringer med generationsskifter.

– Vi er meget ydmyge over for, hvad vores far har bygget op. Lige nu er vores opgave at lære så meget så muligt om virksomheden, og at støtte op om den, siger Martin Barslund Jensen.

SENESTE NYHEDER

20. MAJ 2018 • 16:21
Brand i skraldespand
20. MAJ 2018 • 06:49 FOR ABONNENTER
Bureauejeren: Modeller fra øverste hylde kommer til Bornholm

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. MAJ 2018 • 07:58
Kopiband hyldede John Mogensen
19. MAJ 2018 • 11:51 FOR ABONNENTER

Spillested vil lave om på dødvande i musiklivet

Mest læste