Stor interesse for frokostordninger hos danske virksomheder

SPONSORERET AF MADMUTTER

Stor interesse for frokostordninger hos danske virksomheder

Der er en sund interesse for frokostordninger i det danske erhvervsliv. Disse frokostordninger går i sin enkelthed ud på, at der dagligt bliver leveret frokostmåltider til virksomheder, så der hver dag er nye, spændende retter, som er klar til at blive nydt.

Det er let og ubesværet at skulle modtage frokostmåltider udefra, da man selv slipper helt for at smøre madpakker eller at bikse en frokost sammen i ens pause – og det er i høj grad noget, som rigtig mange danske virksomheder sætter stor pris på.

Det er blandt andet en tendens, man mærker hos den midtjyske virksomhed, Madmutter, som er et dansk catering-firma, der lever af at levere mad ud af huset – herunder blandt andet frokostordninger i Viborg, Silkeborg, Randers og omegn.

Sund og spændende mad – hver dag
Det kulinariske aspekt er selvfølgelig madens kvalitet og smag. Med en god frokostordning er man sikret en sund og mættende frokost, som samtidigt smager herligt, men som også er varierende. Det bliver kedeligt i længden med de samme madpakker hver dag – og det er ikke altid særligt sundt, hvis man ikke gør en ihærdig indsats for dette.

Det kan derfor være en suveræn idé at skifte de daglige franskbrødsmadder ud med et sundere og mere appetitligt alternativ – franskbrødsmadder kan trods alt ikke konkurrere med en god tallerken varm mad til frokost. Særligt sunde måltider kan altså oftest bestilles, hvis man forsøger at leve en lidt sundere livsstil. Så er man med en frokostordning sikker på, at man ikke falder i fælden og snyder sig til en usund frokost.

Økonomisk og tidsbesparende
En væsentlig årsag til at mange virksomheder vælger at tage fat på et af landets mange mad ud af huset-firmaer er, at det er en tidsbesparende at være tilmeldt en frokostordning. Madpakker smører naturligvis ikke sig selv, så der skal sættes tid af til dette – om det er aftenen før, eller om det er ti minutter, før man skal ud ad døren. Det kræver tid, og hvis man glemmer det eller udskyder det for meget, kan man hurtigt ende med en kedelig frokost.

Dernæst er det overraskende økonomisk at tilmelde sig en frokostordning. Virksomheder, som leverer denne service, kan gøre det til gode priser, da de specialiserer sig i dette. Jo flere frokostordninger de kan sende ud hver dag, desto mindre bliver den gennemsnitlige pris. Det koster derfor ikke det hvide ud af øjnene at få sig en sund og delikat frokostordning.

Madmutter i Kjellerup er et af de firmaer, der tilbyder at levere frokostordninger i blandt andet Viborg, Randers, Silkeborg samt en række andre byer kan nikke genkendende til den øgede efterspørgsel på levering af frokostordninger på arbejdspladsen. Virksomheden leverer i dag frokostordning til en række forskellige virksomheder og mærker tydeligt den stigende interesse, der glæder ejer, Jan Mathiesen.


Mest læste