Det økonomiske rod er fortid i DBU Bornholm
Lars Albæk. Foto: Jens-Erik Larsen

11. FEB 2017 • 14:14SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Det økonomiske rod er fortid i DBU Bornholm

DBU Bornholm har offentliggjort sit årsregnskab, og ganske som for moderorganisationen i Brøndby er der sorte tal på bundlinjen – helt præcist et overskud på 70.593 kroner.

– Vi er meget tilfredse med det resultat, men som næsten helt ny bestyrelse overtog vi også et flot fundament fra den forrige bestyrelse, som havde været nødt til at foretage en række nødvendige, meget retningsgivende prioriteringer, siger Lars Albæk, der efter blot 11 måneder i formandsstolen ikke er på valg på det kommende repræsentantskabsmøde i Klemensker den 22. februar.

Der var økonomisk rod i butikken, da en ny bestyrelse med Jørgen Lund Jensen, Steffen Munch og Mikkel Skot Hansen i spidsen på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i september 2014 overtog ledelsen af DBU Bornholm.

Den efterfølgende oprydning medførte, at unionen samme år afleverede et regnskab med et underskud på 272.000 kroner.

Den stramme økonomiske kurs blev fortsat i 2015, som endte med et overskud på 240.000 kroner. Da økonomichef Steffen Munch efterfølgende blev valgt som ny formand, men trak sig igen allerede efter nogle få dage, trådte Lars Albæk ind på scenen med Erik Deichmann Haas som ny økonomiformand.

– Og først nu skal vi i gang med at foretage vores egne prioriteringer, fastslår Lars Albæk.

25. MAJ 2018 • 12:34 FOR ABONNENTER

Fredagens leder: Tak for turen, Lasse

25. MAJ 2018 • 09:59 FOR ABONNENTER

Lasse Holmgaard efter jobskifte: Jeg bliver på Bornholm

Mest læste