Stor sportssøndag: Mathias og Magnus jagter førstepladser
Mathias Christiansen og Magnus Cort er klar til en stor sportssøndag.

5. FEB 2017 • 10:27SPORT • AF TOMMY KAAS

Stor sportssøndag: Mathias og Magnus jagter førstepladser

To af Bornholms unge sportshelte er i aktion søndag.

Ved danmarksmesterskaberne i badminton i Aarhus har Mathias Christiansen spillet sig frem til hele to finaler, og i Spanien jagter cykelrytteren Magnus Cort sin anden etapesejr i løbet Volta a la Comunitat Valenciana.

Set gennem bornholmske briller begynder en stor sportssøndag med DM-finalen i herredouble. Programmet i Aarhus starter klokken 12.30 med finalen i damedouble, og herefter skal Mathias Christiansen på gulvet med makkeren David Daugaard.

Modstanderne er Frederik Colberg og Rasmus Fladberg.

Bornholmeren skal i aktion igen i dagens sidste kamp. Efter herredoublefinalen byder programmet på finalerne i herre- og damesingle, inden Mathias Christiansen og Sara Thygesen står over for Søren Gravholt og Maiken Fruergaard Sørensen i det afsluttende slag.

Kampene kan følges på TV 2 Sport.

Og i Valencia kommer Magnus Cort og resten af det professionelle felt i mål efter 130 kilometer på femte og sidste etape.

Med en flad afslutning kan Magnus Cort måske blande sig i spurten.

Til gengæld håber etablerede supersprintere som Nacer Bouhanni og Bryan Coquard med sikkerhed på revanche efter nederlaget i fredags, hvor de blev afvist i finalen af den unge bornholmske komet.

Tidende.dk opdateres med resultaterne i løbet af søndagen.

Mest læste