Bente Johansen forsætter i Bright Park Bornholm
Foto: Allan Rieck

12. JAN 2017 • 08:10 • AF ANDERS LILJEROTH

Bente Johansen forsætter i Bright Park Bornholm

Fra at have været tæt på konkurs, er der i 2016 blevet arbejdet intensivt for at få iværksætterhuset Bright Park Bornholm i Nexø på rette kurs igen.

Iværksætterhuset fik sidste år en ny bestyrelse, og Bente Johansen som tidligere var formand, blev indsat som daglig leder. Bestyrelsen har netop valgt at forlænge samarbejdet med Bente Johansen i 2017 for at sikre den positive udvikling og kontinuitet, som stedet har brug for.

I en pressemeddelelsen oplyser stedet, at der er kommet styr på økonomien, og flere nye tiltag er sat i gang. Blandt andet arbejdes der på at få flere nye lejere, ligesom huset bruges til events og kurser i tæt samarbejde med Business Center Bornholm. Business Center Bornholm har desuden fået en konsulent med fast base på Bright Park Bornholm.

- De to virksomheders tilbud til iværksættere supplerer hinanden godt, og derfor er det naturligt, at vi samarbejder om at skabe gode rammer for bornholmske iværksættere, forklarer Bente Johansen.

- Jeg brænder for det her sted, og synes det er spændende at være med til at udvikle det og gøre det endnu mere attraktivt for bornholmske iværksættere, fortsætter Bente Johansen.

Bright Park Bornholm oplever i øjeblikket en stor efterspørgsel på lokaler, men iværksætterne er også kritiske og stiller krav til faciliteterne, som Bright Park forsøger at imødekomme.

Bestyrelsesformand, Majbritt Tønnesen er stolt af den positive udvikling.

- Vi har en arbejdsom bestyrelse, og med Bente Johansen har vi fået en udadvendt og positiv daglig leder, som ser mange potentialer i stedet. Hun er med til at skabe liv og gode rammer for vores lejere, og samtidig ro og stabilitet i forhold til det administrative, slutter Majbritt Tønnesen, bestyrelsesformand.


SENESTE NYHEDER

23. MAJ 2018 • 20:21 FOR ABONNENTER
Socialudvalgets formand: Botilbud skal være det rette
23. MAJ 2018 • 16:15 FOR ABONNENTER
Lejerbo: Vi forhandler med en mulig køber
23. MAJ 2018 • 16:10 FOR ABONNENTER
Boligforening på randen af konkurs

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste