God gammeldags julehygge
Mange børn var mødt op til den hyggelige gammeldags juletræsfest. Foto: Jens-Erik Larsen

30. DEC 2016 • 09:30NORDBORNHOLM • AF LISBET HOLST

God gammeldags julehygge

Omkring 60 små børn og voksne var med, da Østerlars Borgerforening torsdag sammen med DagligBrugsen i Østerlars holdt en god gammeldags juletræsfest.

Sognepræst Marianne Ring fortalte julehistorier, der blev sunget sange og leget sanglege, spillet lotteri og danset om juletræet. Og Julemanden, der har knapt så travlt, nu hvor juleaften er overstået, kiggede forbi med gaver.

Børn og voksne kunne guffe kage ad libitum, til børnene var der slik og sodavand, til de voksne var der kaffe og te.

Flemming Rasmussen, formand for Østerlars Borgerforening, er glad for den store opbakning til arrangementet, der var det første af slagsen i den tidligere skole, nu Multihus. Omkring 10-12 frivillige ildsjæle havde stablet arrangementet på benene.

Der er ikke mange gammeldags juletræsfester tilbage på øen. Flemming Rasmussen håber, at traditionen, der er med til at samle et lille lokalsamfund, kan bevares i byen, og at flere yngre folk på sigt vil være med til at bære den hyggelige juletradition videre og lægge et stykke frivilligt arbejde i arrangementet.

Flemming Rasmussen er glad for at projekt Multihuset lykkedes, og håber også at det kan lade sig gøre at beholde huset på sigt.

– Som formand for borgerforening er jeg glad for, at vi fik det op at køre, det er vigtigt for os at have et sted, hvor vi kan være ikke mindst om vinteren. Jeg føler, at at den opbakning, der er i byen for at få tingene til at fungere bliver større og større. Det er dejligt, siger formanden for Østerlars Borgerforening.


Juletræsfest

Fotograf: jens-Erik Larsen
Juletræsfest i multihuset i Østerlars

Se alle billeder...

Mest læste