Supermarked med loppefund åbner i Rønne
Foto: Loppeteket

12. DEC 2016 • 06:28 • AF TOMMY KAAS

Supermarked med loppefund åbner i Rønne

Hvis du ikke selv kan overskue at sælge dine brugte sager, så kan du nu få nogle andre til at gøre arbejdet for dig. Et nyt loppe-koncept tilbyder at stå for salget i et såkaldt loppesupermarked.

Hvad enten du har klædeskabet fyldt med tøj eller loftet fyldt med svigermors julegaver, så kan du nu få hjælp til at komme af med effekterne, når butikken Loppeteket åbner i Snellemarkcentret i Rønne til februar.

Det fortæller initiativtager Christina Hobel.

– Et loppesupermarked er en let måde at loppe på. Det kan være besværligt at få solgt sine ting på nettet - du skal tage billeder, lave annoncer og have kontakt med køberne. I vores butik kan folk komme med deres ting, og så står vi for salget, siger Christina Hobel, der åbner Loppeteket sammen med sin mand, William Husted.

Konceptet kommer oprindeligt fra Finland, fortæller hun, men de seneste par år er de første butikker åbnet i Jylland, på Fyn og Sjælland.

Nu er turen altså kommet til Bornholm.

– Vi kom tilfældigvis forbi et loppesupermarked i Roskilde for et halvt år siden, og siden da har vi ikke kunnet få konceptet ud af hovedet. Det måtte vi bre prøve, siger Christina Hobel.

I et loppesupermarked lejer man en stand og får udleveret unikke stregkodemærker. Dem sætter man så på alle sine ting, sætter en pris, og så overtager personalet ellers arbejdet med at sælge sagerne. Pengene får man udbetalt minus kommission på 15 procent.

Når Loppeteket åbner, så vil der være 150 stande, som kan lejes på ugebasis. Butikken åbner den 15. februar.19. OKT 2019 • 16:12 FOR ABONNENTER

Forsvarsmuseet sluttede flot sæson med et brag

Mest læste

13. OKT 2019 • 10:37 FOR ABONNENTER

I Sverige er han Mr. 100 procent

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet