Gode flyforbindelser er afgørende for Bornholms erhvervsliv
Foto: Allan Rieck

8. DEC 2016 • 06:06 • AF TOMMY KAAS

Gode flyforbindelser er afgørende for Bornholms erhvervsliv

Bornholmske virksomheder er målgruppen for et arrangement, som Bornholms Lufthavn holder sammen med kolleger fra Københavns Lufthavn i dag.

Her har de to lufthavne inviteret lokale bornholmske virksomheder og politikere til et arrangement under overskriften ”Hvordan binder vi Danmark bedre sammen?”.

For otte ud af 10 bornholmske virksomheder er det vigtigt, at have en direkte flyforbindelse til København, og derfor er målet at samle input og ideer til, hvordan indenrigsflytrafikken kan bidrage til at binde Danmark sammen – og bedre sammen med resten af verden.

Christina Dideriksen, der er direktør i Bornholms Lufthavn, ser frem til gode input fra de bornholmske virksomheder:

– Det bornholmske erhvervsliv, og ikke mindst de bornholmske pendlere og borgere generelt, har i høj grad brug for stærke forbindelser til resten af Danmark og videre ud i verden, siger hun i en pressemeddelelse.

– Samtidig er en effektiv flyforbindelse også afgørende for at tiltrække turister til Bornholm. Derfor har indenrigsruten til Københavns Lufthavn stor betydning for rigtig mange virksomheder. Jeg er glad for at både erhvervsliv og politikere bakker op om mødet i dag, og ser frem til en masse gode input.

CPH: Vi lytter til virksomhederne
Mange bornholmske virksomheder sender deres medarbejdere til andre egne af Danmark og ud i verden via Københavns Lufthavn, og det er en af grundene til, at Københavns Lufthavn er gået i samarbejde med kollegerne i Bornholms Lufthavn for at få input fra det lokale, bornholmske erhvervsliv

– Vi har sammen med Bornholms Lufthavn taget initiativ til arrangementet på Bornholm for at lytte til virksomhedernes behov og gøre vores til at udvikle indenrigsluftfarten og de internationale forbindelser, som de rejsende og erhvervslivet har brug for, siger Thomas Woldbye, der er administrerende direktør i Københavns Lufthavn.

– Lufthavnene kan som vækstdrivere være med til at spille en stor rolle i forhold til at skabe mere vækst og flere jobs i hele Danmark. Derfor er mødet i dag er en rigtig god mulighed for at blive klogere på, hvordan vi både kan styrke indenrigsluftfarten og binde Danmark bedre sammen med resten af verden, siger Thomas Woldbye.

Arrangementet på Bornholm er en del af en række erhvervsarrangementer, som Københavns Lufthavn afholder sammen med de regionale lufthavne i hele Danmark.

SENESTE NYHEDER

22. MAR 2018 • 15:04 FOR ABONNENTER
Pressenævnet frikender Bornholms Tidende i Grennessminde-sag
22. MAR 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste